ABC gotowania - kuchnia polska: Kapusta (1)
magazyn kulinarny Polska 2023

W skrócie
Marieta Marecka bierze na warsztat szlagiery rodzimej kuchni - od gołąbków po żurek. W każdym odcinku przygotuje trzy potrawy, opierając się jednym składniku, który często gości na polskich stołach.
Oglądaj w telewizji
Opis
Marieta Marecka bierze na warsztat szlagiery rodzimej kuchni, od gołąbków po żurek i sernik. W każdym odcinku przygotuje trzy potrawy, opierając się jednym składniku, który często gości na polskich stołach. Zaproponuje przepisy na chrupiące placki ziemniaczane, kruche paszteciki z grzybami, krupnik, schab ze śliwkami, ciasto z truskawkami, leniwe czy domową kiszoną kapustę. Pokaże, jakie przysmaki można wyczarować z grzybów, twarogu czy kaszy.
Zobacz także
ABC gotowania - kuchnia polska: Grzyby (5)
So, 06.09 8:25
ABC gotowania - kuchnia polska: Twaróg (6)
So, 06.09 8:45
ABC gotowania - kuchnia polska: Kasza (7)
So, 06.09 9:10
ABC gotowania - kuchnia polska: Truskawki (8)
So, 06.09 9:30
ABC gotowania - kuchnia polska: Mąka (2)
Pt, 12.09 8:10
ABC gotowania - kuchnia polska: Śliwka (3)
Pt, 12.09 8:30
ABC gotowania - kuchnia polska: Ziemniaki (4)
Pt, 12.09 8:55