ABC gotowania - kuchnia polska: Mąka (2)
magazyn kulinarny Polska 2023

W skrócie
Marieta Marecka bierze na warsztat szlagiery rodzimej kuchni - od gołąbków po żurek. W każdym odcinku przygotuje trzy potrawy, opierając się jednym składniku, który często gości na polskich stołach.
Oglądaj w telewizji
Pt 28.03 22:25
CANAL+ Kuchnia
Opis
Marieta Marecka bierze na warsztat szlagiery rodzimej kuchni, od gołąbków po żurek i sernik. W każdym odcinku przygotuje trzy potrawy, opierając się jednym składniku, który często gości na polskich stołach. Zaproponuje przepisy na chrupiące placki ziemniaczane, kruche paszteciki z grzybami, krupnik, schab ze śliwkami, ciasto z truskawkami, leniwe czy domową kiszoną kapustę. Pokaże, jakie przysmaki można wyczarować z grzybów, twarogu czy kaszy.
Zobacz także
ABC gotowania - kuchnia polska: Kapusta (1)
Czw, 27.03 22:25
i 1 późniejsza emisja
ABC gotowania - kuchnia polska: Kasza (7)
So, 29.03 18:55
i 1 późniejsza emisja
ABC gotowania - kuchnia polska: Śliwka (3)
Pon, 31.03 22:25
ABC gotowania - kuchnia polska: Ziemniaki (4)
Wt, 01.04 22:25
ABC gotowania - kuchnia polska: Grzyby (5)
Śr, 02.04 22:25
ABC gotowania - kuchnia polska: Twaróg (6)
Czw, 03.04 22:25
ABC gotowania - kuchnia polska: Truskawki (8)
So, 05.04 18:55
i 1 późniejsza emisja