Kuchenne rewolucje: Łapy, Chicken Flow (10/17)
W skrócie
Katarzyna zaczęła przygodę z gastronomią sześć lat temu od baru z kebabem. Od dziewięciu miesięcy prowadzi Chicken Flow w Łapach. Uwielbia gotować, ale jej biznes niestety przynosi straty.
Oglądaj w telewizji
Opis
Magda Gessler podróżuje po kulinarnej mapie Polski już od dziesięciu lat. Nowy sezon przyniesie niemal niemożliwe rozwiązania - wszystko, by pomóc upadającym restauracjom otworzyć się na nowe smaki. Ekspertka odwiedza m.in. Chorzów, Ustroń, Piłę, Szczecinek, Banino i Napachanie.
Katarzyna zaczęła przygodę z gastronomią sześć lat temu od baru z kebabem. Następnie zajęła się domowymi obiadami, a od dziewięciu miesięcy prowadzi Chicken Flow w Łapach, położonych dwadzieścia kilometrów od Białegostoku. W zarządzaniu restauracją pomagają jej matka Halina, siostra Justyna i mąż Krzysztof. Głównym daniem lokalu jest kurczak w amerykańskiej panierce. Chociaż właścicielka uwielbia gotować, biznes przynosi straty. Na pomoc zostaje więc wezwana Magda Gessler.