Zgrillowani (4)
magazyn kulinarny Polska 2021

W skrócie
Mistrzowie w przyrządzaniu mięsa, Andrzej Andrzejczak i Jerzy Sobieniak, przyrządzają różnorodne przysmaki. Na stole pojaiwą się szaszłyki z łososia, steki z arbuza czy bakłażany z sosem tahini.
Oglądaj w telewizji
Pt 16.05 12:50
CANAL+ Kuchnia
Wt 27.05 6:00
CANAL+ Kuchnia
Opis
Mistrzowie w przyrządzaniu mięsa, Andrzej Andrzejczak i Jerzy Sobieniak, udowadniają, że dania z grilla to nie tylko kiełbaski i karkówka. Przygotowują różnorodne przysmaki. Na stole pojawią się szaszłyki z łososia, steki z arbuza, bakłażany z sosem tahini, kanapki Sloppy Joe, hot-dogi Coney Island i wiele innych frykasów. Kulinarni eksperci pokażą, jak z wydobyć z pieczonych na grillu dań pełnię smaku i aromatu.
Zobacz także
Zgrillowani (5)
Pon, 19.05 12:50
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani (6)
Wt, 20.05 12:50
Zgrillowani (7)
Śr, 21.05 12:50
Zgrillowani (1)
Czw, 22.05 6:00
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani (8)
Czw, 22.05 12:50
Zgrillowani (2)
Pt, 23.05 6:00
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani (3)
Pt, 23.05 8:00
i 1 późniejsza emisja