Zgrillowani (3)
magazyn kulinarny Polska 2021

W skrócie
Mistrzowie w przyrządzaniu mięsa, Andrzej Andrzejczak i Jerzy Sobieniak, przyrządzają różnorodne przysmaki. Na stole pojaiwą się szaszłyki z łososia, steki z arbuza czy bakłażany z sosem tahini.
Oglądaj w telewizji
Pt 23.05 8:00
CANAL+ 360
Pon 26.05 6:00
CANAL+ Kuchnia
Opis
Mistrzowie w przyrządzaniu mięsa, Andrzej Andrzejczak i Jerzy Sobieniak, udowadniają, że dania z grilla to nie tylko kiełbaski i karkówka. Przygotowują różnorodne przysmaki. Na stole pojawią się szaszłyki z łososia, steki z arbuza, bakłażany z sosem tahini, kanapki Sloppy Joe, hot-dogi Coney Island i wiele innych frykasów. Kulinarni eksperci pokażą, jak z wydobyć z pieczonych na grillu dań pełnię smaku i aromatu.
Zobacz także
Zgrillowani (2)
Pt, 23.05 6:00
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani (1)
Pt, 23.05 7:00
Zgrillowani (4)
Wt, 27.05 6:00
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani (5)
Śr, 28.05 6:00
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani (6)
Czw, 29.05 6:00
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani (7)
Pt, 30.05 6:00
Zgrillowani (8)
Pon, 02.06 6:00