Zgrillowani (3)
magazyn kulinarny Polska 2021

W skrócie
Mistrzowie w przyrządzaniu mięsa, Andrzej Andrzejczak i Jerzy Sobieniak, przyrządzają różnorodne przysmaki. Na stole pojaiwą się szaszłyki z łososia, steki z arbuza czy bakłażany z sosem tahini.
Oglądaj w telewizji
Opis
Mistrzowie w przyrządzaniu mięsa, Andrzej Andrzejczak i Jerzy Sobieniak, udowadniają, że dania z grilla to nie tylko kiełbaski i karkówka. Przygotowują różnorodne przysmaki. Na stole pojawią się szaszłyki z łososia, steki z arbuza, bakłażany z sosem tahini, kanapki Sloppy Joe, hot-dogi Coney Island i wiele innych frykasów. Kulinarni eksperci pokażą, jak z wydobyć z pieczonych na grillu dań pełnię smaku i aromatu.
Zobacz także
Zgrillowani (2)
Czw, 10.04 12:50
i 2 późniejsze emisje
Zgrillowani (4)
Pon, 14.04 12:50
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani (1)
Wt, 15.04 5:20
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani (5)
Wt, 15.04 12:50
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani (6)
Śr, 16.04 12:50
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani (7)
Czw, 17.04 12:50
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani (8)
Pt, 18.04 12:50
i 1 późniejsza emisja