Zgrillowani (6)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie
Mistrzowie w przyrządzaniu mięsa, Andrzej Andrzejczak i Jerzy Sobieniak, przyrządzają różnorodne przysmaki. Na stole pojaiwą się szaszłyki z łososia, steki z arbuza czy bakłażany z sosem tahini.
Oglądaj w telewizji
Wt 9.12 1:35
CANAL+ Kuchnia
Śr 10.12 1:05
CANAL+ Kuchnia
Opis
Mistrzowie w przyrządzaniu mięsa, Andrzej Andrzejczak i Jerzy Sobieniak, udowadniają, że dania z grilla to nie tylko kiełbaski i karkówka. Przygotowują różnorodne przysmaki. Na stole pojawią się szaszłyki z łososia, steki z arbuza, bakłażany z sosem tahini, kanapki Sloppy Joe, hot-dogi Coney Island i wiele innych frykasów. Kulinarni eksperci pokażą, jak z wydobyć z pieczonych na grillu dań pełnię smaku i aromatu.
Zobacz także
Zgrillowani (1)
Czw, 04.12 1:35
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani (2)
Pt, 05.12 1:35
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani (3)
So, 06.12 1:35
Zgrillowani (4)
Nd, 07.12 1:45
Zgrillowani (5)
Pon, 08.12 1:40
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani (7)
Śr, 10.12 1:35
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani (8)
Czw, 11.12 1:35
i 1 późniejsza emisja