Zgrillowani (6)
magazyn kulinarny Polska 2021

W skrócie
Mistrzowie w przyrządzaniu mięsa, Andrzej Andrzejczak i Jerzy Sobieniak, przyrządzają różnorodne przysmaki. Na stole pojaiwą się szaszłyki z łososia, steki z arbuza czy bakłażany z sosem tahini.
Oglądaj w telewizji
Nd 20.07 0:15
CANAL+ Kuchnia
Nd 20.07 23:25
CANAL+ Kuchnia
Wt 22.07 18:35
CANAL+ 4K
Pt 25.07 12:50
CANAL+ Kuchnia
Opis
Mistrzowie w przyrządzaniu mięsa, Andrzej Andrzejczak i Jerzy Sobieniak, udowadniają, że dania z grilla to nie tylko kiełbaski i karkówka. Przygotowują różnorodne przysmaki. Na stole pojawią się szaszłyki z łososia, steki z arbuza, bakłażany z sosem tahini, kanapki Sloppy Joe, hot-dogi Coney Island i wiele innych frykasów. Kulinarni eksperci pokażą, jak z wydobyć z pieczonych na grillu dań pełnię smaku i aromatu.
Zobacz także
Zgrillowani (4)
So, 12.07 23:45
i 2 późniejsze emisje
Zgrillowani (5)
Nd, 13.07 0:15
i 3 późniejsze emisje
Zgrillowani (8)
Nd, 13.07 9:00
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani (1)
Pt, 18.07 12:50
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani (2)
Pon, 21.07 12:50
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani (3)
Pon, 21.07 18:10
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani (7)
Wt, 22.07 18:55