Zgrillowani (6)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie
Mistrzowie w przyrządzaniu mięsa, Andrzej Andrzejczak i Jerzy Sobieniak, przyrządzają różnorodne przysmaki. Na stole pojaiwą się szaszłyki z łososia, steki z arbuza czy bakłażany z sosem tahini.
Oglądaj w telewizji
Pt 7.11 4:20
CANAL+ Kuchnia
Pon 10.11 16:10
CANAL+ 4K
Opis
Mistrzowie w przyrządzaniu mięsa, Andrzej Andrzejczak i Jerzy Sobieniak, udowadniają, że dania z grilla to nie tylko kiełbaski i karkówka. Przygotowują różnorodne przysmaki. Na stole pojawią się szaszłyki z łososia, steki z arbuza, bakłażany z sosem tahini, kanapki Sloppy Joe, hot-dogi Coney Island i wiele innych frykasów. Kulinarni eksperci pokażą, jak z wydobyć z pieczonych na grillu dań pełnię smaku i aromatu.
Zobacz także
Zgrillowani (2)
Pon, 03.11 4:20
i 2 późniejsze emisje
Zgrillowani (3)
Wt, 04.11 4:20
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani (4)
Śr, 05.11 4:20
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani (5)
Czw, 06.11 4:20
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani (7)
So, 08.11 4:20
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani (8)
Nd, 09.11 4:20
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani (1)
Nd, 09.11 17:50
i 1 późniejsza emisja