Klasztorne smaki według Remigiusza Rączki: Zmartwychwstanki ze Stryszawy
magazyn kulinarny
W skrócie
Remigiusz Rączka odbywa kulinarne podróże, odwiedzając polskie klasztory. Odkrywa przechowywane od wieków receptury. Widzowie będą mieli szansę dowiedzieć się, jakie dania spopularyzowali zakonnicy.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Znany śląski kucharz Remigiusz Rączka odbywa kulinarne podróże, odwiedzając polskie klasztory. Odkrywa przechowywane tam od wieków receptury. Widzowie będą mieli szansę dowiedzieć się, jakie smaki i dania spopularyzowali zakonnicy. Niektóre z przepisów prowadzący wypróbuje, czego efektem będą pyszne i pożywne potrawy.
Zobacz także
Klasztorne smaki według Remigiusza Rączki: Karmelici z Wadowic
Wt, 14.05 11:45
Klasztorne smaki według Remigiusza Rączki: Werbiści z Chludowa
Śr, 15.05 11:45
Klasztorne smaki według Remigiusza Rączki: Pallotyni z Karczówki
Czw, 16.05 11:45
Klasztorne smaki według Remigiusza Rączki: Zmartwychwstanki ze Stryszawy
Pt, 17.05 11:45
Klasztorne smaki według Remigiusza Rączki: Pijarzy z Krakowa
Pon, 20.05 11:45
Klasztorne smaki według Remigiusza Rączki
Wt, 21.05 11:45
i 3 późniejsze emisje