Klasztorne smaki według Remigiusza Rączki

magazyn kulinarny Polska  b.o.
zdjęcie

W skrócie

Remigiusz Rączka odbywa kulinarne podróże, odwiedzając polskie klasztory. Odkrywa przechowywane od wieków receptury. Widzowie będą mieli szansę dowiedzieć się, jakie dania spopularyzowali zakonnicy.

Oglądaj w telewizji

Pon 6.05 11:45
TVP Historia 2logo
Wt 7.05 11:45
TVP Historia 2logo

Opis

Znany śląski kucharz Remigiusz Rączka odbywa kulinarne podróże, odwiedzając polskie klasztory. Odkrywa przechowywane tam od wieków receptury. Widzowie będą mieli szansę dowiedzieć się, jakie smaki i dania spopularyzowali zakonnicy. Niektóre z przepisów prowadzący wypróbuje, czego efektem będą pyszne i pożywne potrawy.

Zobacz także

Ładuję...