Klasztorne smaki według Remigiusza Rączki

magazyn kulinarny Polska  b.o.
zdjęcie

W skrócie

Remigiusz Rączka odbywa kulinarne podróże, odwiedzając polskie klasztory. Odkrywa przechowywane od wieków receptury. Widzowie będą mieli szansę dowiedzieć się, jakie dania spopularyzowali zakonnicy.

Oglądaj w telewizji

So 4.10 15:45
TVP Historia 2logo
Nd 5.10 11:00
TVP Historia 2logo
So 11.10 15:15
TVP Historia 2logo

Opis

Znany śląski kucharz Remigiusz Rączka odbywa kulinarne podróże, odwiedzając polskie klasztory. Odkrywa przechowywane tam od wieków receptury. Widzowie będą mieli szansę dowiedzieć się, jakie smaki i dania spopularyzowali zakonnicy. Niektóre z przepisów prowadzący wypróbuje, czego efektem będą pyszne i pożywne potrawy.

Ładuję...