Klasztorne smaki według Remigiusza Rączki: Werbiści z Chludowa
magazyn kulinarny
W skrócie
Remigiusz Rączka odbywa kulinarne podróże, odwiedzając polskie klasztory. Odkrywa przechowywane od wieków receptury. Widzowie będą mieli szansę dowiedzieć się, jakie dania spopularyzowali zakonnicy.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Znany śląski kucharz Remigiusz Rączka odbywa kulinarne podróże, odwiedzając polskie klasztory. Odkrywa przechowywane tam od wieków receptury. Widzowie będą mieli szansę dowiedzieć się, jakie smaki i dania spopularyzowali zakonnicy. Niektóre z przepisów prowadzący wypróbuje, czego efektem będą pyszne i pożywne potrawy.
Zobacz także
Klasztorne smaki według Remigiusza Rączki
Pon, 06.05 11:45
i 1 późniejsza emisja
Klasztorne smaki według Remigiusza Rączki: Franciszkanie z Prudnika
Śr, 08.05 11:45
Klasztorne smaki według Remigiusza Rączki: Dominikanie z Gidel
Czw, 09.05 11:45
Klasztorne smaki według Remigiusza Rączki: Salezjanie z Czerwińska
Pt, 10.05 11:45
Klasztorne smaki według Remigiusza Rączki: Franciszkanki z Krzyżanowic
Pon, 13.05 11:45
Klasztorne smaki według Remigiusza Rączki: Karmelici z Wadowic
Wt, 14.05 11:45
Klasztorne smaki według Remigiusza Rączki: Werbiści z Chludowa
Śr, 15.05 11:45