Pięknie przyprawiONA 4: Sprytne i zdrowe mrożenie i mrożonki (1/12)
magazyn kulinarny Polska 2022
W skrócie
Mrożenie należy do najzdrowszych sposobów przechowywania żywności. Widzowie dowiedzą się, jak wykorzystywać mrożonki podczas gotowania, by wydobyć z nich w kuchni aromat słonecznych dni.
Oglądaj w telewizji
So 15.03 12:30
TVP Kobieta
Opis
Dietetyczka Agnieszka Mielczarek pokazuje, jak smacznie i zdrowo gotować. Przekonuje, że nie jest to trudne. Zdradza przepisy na pyszne potrawy, które wcale nie muszą być drogie. Inspiruje do zmian w kuchni, udzielając jasnych i praktycznych wskazówek.
Mrożenie należy do najzdrowszych sposobów przechowywania żywności. Widzowie dowiedzą się, jak wykorzystywać mrożonki podczas gotowania, by wydobyć z nich aromat słonecznych dni. Tematem odcinka będzie też ich wpływ na zdrowie.