Pięknie przyprawiONA 4: Kiszonki łatwy patent na super zdrowie i urodę (6)

magazyn kulinarny Polska 2022  b.o.
zdjęcie

W skrócie

Agnieszka Mielczarek pokazuje, jak smacznie i zdrowo gotować. Zdradza przepisy na pyszne potrawy, które wcale nie muszą być drogie. Inspiruje do zmian w kuchni, udzielając praktycznych wskazówek.

Oglądaj w telewizji

So 29.03 12:35
TVP Kobietalogo

Opis

Dietetyczka Agnieszka Mielczarek pokazuje, jak smacznie i zdrowo gotować. Przekonuje, że nie jest to trudne. Zdradza przepisy na pyszne potrawy, które wcale nie muszą być drogie. Inspiruje do zmian w kuchni, udzielając jasnych i praktycznych wskazówek.

w trakcie procesu kiszenia warzywa i owoce nie tracą witamin i składników mineralnych. Jedzenie kiszonek zapobiega anemii, zwiększa odporność na infekcje, wzmacnia włosy i paznokcie i poprawia stan skóry. Kiszenie obniża zawartość cukru, a co za tym idzie - liczbę kalorii. To tani i sprawdzony patent na doskonałą odporność i piękne ciało. Prowadząca prezentuje kiszonki w tradycyjnych i zaskakujących odsłonach.

Zobacz także

Ładuję...