Zgrillowani 2: Warszawskie specjały (2)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny zamierzają udowodnić, że grill to nie tylko sztandarowe kiełbaski i karkówka. Pokażą, jak uniknąć kulinarnej nudy i przygotować różne przysmaki.
Oglądaj w telewizji
So 13.12 1:35
CANAL+ Kuchnia
Pt 19.12 20:20
CANAL+ 4K
Opis
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny zamierzają udowodnić, że grill to nie tylko sztandarowe kiełbaski i karkówka. Pokażą, jak uniknąć kulinarnej nudy i przygotować przysmaki dla każdego smakosza. Wśród pięknych pienińskich krajobrazów podadzą sery i jagnięcinę. Na warszawskim bazarze Różyckiego przyrządzą uliczne dania z lokalnym sznytem. Nad brzegiem Dunajca natomiast wrzucą na ruszt pstrągi i łososia. W domowym ogródku natomiast proponują kolorowe szaszłyki dla dzieci.
Zobacz także
Zgrillowani 2: Ryby (1)
Pt, 12.12 1:35
i 2 późniejsze emisje
Zgrillowani 2: Przyjęcie dla dzieci (3)
Nd, 14.12 1:35
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani 2: Sery wędzone (4)
Pon, 15.12 1:45
i 2 późniejsze emisje
Zgrillowani 2: Kurczak (5)
Śr, 17.12 1:35
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani 2: Karp i tuńczyk (6)
Czw, 18.12 1:35
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani 2: Jabłko (7)
Pt, 19.12 1:35
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani 2: Płaski chleb (8)
So, 20.12 1:35