Zgrillowani (5)
magazyn kulinarny Polska 2021

W skrócie
Mistrzowie w przyrządzaniu mięsa, Andrzej Andrzejczak i Jerzy Sobieniak, przyrządzają różnorodne przysmaki. Na stole pojaiwą się szaszłyki z łososia, steki z arbuza czy bakłażany z sosem tahini.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Mistrzowie w przyrządzaniu mięsa, Andrzej Andrzejczak i Jerzy Sobieniak, udowadniają, że dania z grilla to nie tylko kiełbaski i karkówka. Przygotowują różnorodne przysmaki. Na stole pojawią się szaszłyki z łososia, steki z arbuza, bakłażany z sosem tahini, kanapki Sloppy Joe, hot-dogi Coney Island i wiele innych frykasów. Kulinarni eksperci pokażą, jak z wydobyć z pieczonych na grillu dań pełnię smaku i aromatu.
Zobacz także
Zgrillowani (4)
Nd, 17.08 15:30
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani (5)
Nd, 17.08 15:55
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani (6)
Nd, 17.08 16:20
Zgrillowani (1)
Czw, 21.08 12:50
Zgrillowani (2)
Pt, 22.08 12:50
Zgrillowani (7)
Nd, 24.08 15:30
Zgrillowani (8)
Nd, 24.08 15:55
Zgrillowani (3)
Pon, 25.08 12:50