Nie bój ryby! (6)
magazyn kulinarny Polska 2020  
     
    
    W skrócie
Bartosz Lisek pracował jako kucharz okrętowy. Odwiedzał targi w każdym porcie. Kupował świeże ryby i różnorodne owoce morza. Teraz dzieli się przepisami, nad którymi pracował przez lata.
Oglądaj w telewizji
Wt 4.11 2:45
            CANAL+ Kuchnia 
        Opis
Bartosz Lisek pracował jako kucharz okrętowy. Chcąc urozmaicić żeglarską dietę, składającą się głównie z makaronu i mielonki, odwiedzał targi w każdym porcie. Kupował tam świeże ryby i różnorodne owoce morza. Teraz dzieli się przepisami, nad którymi pracował przez lata. Podpowiada też, które ryby są najzdrowsze. W każdym odcinku zaprezentuje trzy smakowite propozycje - przystawkę, zupę i drugie danie.
Zobacz także
Nie bój ryby! (1)
    
      
      
          Nd, 02.11 2:10
          
      
      
    
  
  
  
    Nie bój ryby! (2)
    
      
      
          Nd, 02.11 2:45
          
      
      
    
  
  
  
    Nie bój ryby! (3)
    
      
      
          Pon, 03.11 2:15
          
      
      
    
  
  
  
    Nie bój ryby! (4)
    
      
      
          Pon, 03.11 2:45
          
      
      
    
  
  
  
    Nie bój ryby! (5)
    
      
      
          Wt, 04.11 2:10
          
      
      
    
  
  
  
    Nie bój ryby! (7)
    
      
      
          Śr, 05.11 2:10
          
      
      
    
  
  
  
    Nie bój ryby! (8)
    
      
      
          Śr, 05.11 2:45
          
      
      
    
  
  
  
    Nie bój ryby! (9)
    
      
      
          Czw, 06.11 2:10
          
      
      
    
  
  
  
    Nie bój ryby! (10)
    
      
      
          Czw, 06.11 2:45
          
      
      
    
  
  
  
    Nie bój ryby! (11)
    
      
      
          Pt, 07.11 2:10
          
      
      
    
  
  
