Nie bój ryby! (7)
magazyn kulinarny Polska 2020

W skrócie
Bartosz Lisek pracował jako kucharz okrętowy. Odwiedzał targi w każdym porcie. Kupował świeże ryby i różnorodne owoce morza. Teraz dzieli się przepisami, nad którymi pracował przez lata.
Oglądaj w telewizji
Wt 21.10 2:10
CANAL+ Kuchnia
Śr 22.10 2:10
CANAL+ Kuchnia
Opis
Bartosz Lisek pracował jako kucharz okrętowy. Chcąc urozmaicić żeglarską dietę, składającą się głównie z makaronu i mielonki, odwiedzał targi w każdym porcie. Kupował tam świeże ryby i różnorodne owoce morza. Teraz dzieli się przepisami, nad którymi pracował przez lata. Podpowiada też, które ryby są najzdrowsze. W każdym odcinku zaprezentuje trzy smakowite propozycje - przystawkę, zupę i drugie danie.
Zobacz także
Nie bój ryby! (1)
So, 18.10 2:10
Nie bój ryby! (2)
So, 18.10 2:45
Nie bój ryby! (3)
Nd, 19.10 2:10
Nie bój ryby! (4)
Nd, 19.10 2:45
Nie bój ryby! (5)
Pon, 20.10 2:10
Nie bój ryby! (6)
Pon, 20.10 2:45
Nie bój ryby! (8)
Wt, 21.10 2:45
i 1 późniejsza emisja
Nie bój ryby! (9)
Wt, 21.10 3:20
i 1 późniejsza emisja
Nie bój ryby! (10)
Czw, 23.10 2:45