Nie bój ryby! (7)
magazyn kulinarny Polska 2020
W skrócie
Bartosz Lisek pracował jako kucharz okrętowy. Odwiedzał targi w każdym porcie. Kupował świeże ryby i różnorodne owoce morza. Teraz dzieli się przepisami, nad którymi pracował przez lata.
Oglądaj w telewizji
Pt 3.05 1:35
CANAL+ Kuchnia
Opis
Bartosz Lisek pracował jako kucharz okrętowy. Chcąc urozmaicić żeglarską dietę, składającą się głównie z makaronu i mielonki, odwiedzał targi w każdym porcie. Kupował tam świeże ryby i różnorodne owoce morza. Teraz dzieli się przepisami, nad którymi pracował przez lata. Podpowiada też, które ryby są najzdrowsze. W każdym odcinku zaprezentuje trzy smakowite propozycje - przystawkę, zupę i drugie danie.
Zobacz także
Nie bój ryby! (3)
So, 27.04 1:35
Nie bój ryby! (4)
Wt, 30.04 1:35
Nie bój ryby! (5)
Śr, 01.05 1:35
Nie bój ryby! (6)
Czw, 02.05 1:35
Nie bój ryby! (8)
So, 04.05 1:35
Nie bój ryby! (9)
Wt, 07.05 1:35
Nie bój ryby! (10)
Śr, 08.05 1:35
Nie bój ryby! (11)
Czw, 09.05 1:35
Nie bój ryby! (12)
Pt, 10.05 1:35