Nie bój ryby! (3)
magazyn kulinarny Polska 2020
W skrócie
Bartosz Lisek pracował jako kucharz okrętowy. Odwiedzał targi w każdym porcie. Kupował świeże ryby i różnorodne owoce morza. Teraz dzieli się przepisami, nad którymi pracował przez lata.
Oglądaj w telewizji
Pon 22.12 16:50
CANAL+ Kuchnia
Wt 23.12 6:35
CANAL+ Kuchnia
Opis
Bartosz Lisek pracował jako kucharz okrętowy. Chcąc urozmaicić żeglarską dietę, składającą się głównie z makaronu i mielonki, odwiedzał targi w każdym porcie. Kupował tam świeże ryby i różnorodne owoce morza. Teraz dzieli się przepisami, nad którymi pracował przez lata. Podpowiada też, które ryby są najzdrowsze. W każdym odcinku zaprezentuje trzy smakowite propozycje - przystawkę, zupę i drugie danie.
Zobacz także
Nie bój ryby! (9)
Pon, 15.12 2:15
Nie bój ryby! (10)
Pon, 15.12 2:50
i 1 późniejsza emisja
Nie bój ryby! (11)
Śr, 17.12 2:50
i 1 późniejsza emisja
Nie bój ryby! (12)
Czw, 18.12 2:45
i 1 późniejsza emisja
Nie bój ryby! (1)
Czw, 18.12 16:50
i 1 późniejsza emisja
Nie bój ryby! (2)
Pt, 19.12 16:50
i 1 późniejsza emisja
Nie bój ryby! (4)
Wt, 23.12 16:50
i 1 późniejsza emisja
Nie bój ryby! (5)
Śr, 24.12 16:50
i 1 późniejsza emisja
Nie bój ryby! (6)
Czw, 25.12 16:50
i 1 późniejsza emisja
Nie bój ryby! (7)
Pt, 26.12 16:50