Ewa gotuje (395)

magazyn kulinarny Polska 2020  od 7 lat
zdjęcie

W skrócie

U stóp Babiej Góry Ewa upiecze bułeczki sodowe i przygotuje grillowane roladki. Zaproponuje także chłodnik ogórkowy z cukinią i wędzonym pstrągiem. Do picia zaś poda lemoniadę z cytryn i pomarańczy.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.

Ewa zaprasza widzów do Zawoi. U stóp Babiej Góry upiecze bułeczki sodowe i przygotuje grillowane roladki z polędwiczki wieprzowej i warzyw. Zaproponuje także chłodnik ogórkowy z cukinią i wędzonym pstrągiem. Do picia zaś poda lemoniadę z cytryn, limonek i pomarańczy. Na deser zaś zaserwuje tartę z budyniem i owocami leśnymi, na spodzie z bezglutenowych herbatników.

Twórcy

Zobacz także

Ładuję...