Z gruntu zdrowo (1/6)

magazyn poradnikowy Polska 2019  b.o.

W skrócie

Tadeusz Muller zdradzi swoje ulubione receptury na potrawy z dyni. Odwiedzi ekologiczne gospodarstwo Roberta Kuryluka, by poznać sekrety uprawy tego warzywa. Pod gołym niebem przyrządzi gulasz z dyni.

Oglądaj w telewizji

Nd 28.04 12:20
Food Networklogo

Opis

Psycholog Tadeusz Muller na co dzień zajmuje się tworzeniem i wdrażaniem food conceptów. Syn Magdy Gessler w swoim programie udowodnia, że polskie warzywa i owoce to bezcenne źródło zdrowia i nieskończona inspiracja do tworzenia pysznych potraw. Tadeusz jedzie na pola, by przekonać się na własne oczy, jak wyglądają uprawy, a w swojej kuchni pokazuje przepisy na dania, które są prawdziwymi bombami witaminowymi.

Tadeusz Muller zdradzi swoje ulubione receptury na potrawy z dyni. Pojedzie także na Lubelszczyznę, do ekologicznego gospodarstwa Roberta Kuryluka, by poznać sekrety uprawy tego warzywa. Pod gołym niebem przyrządzi smakowity gulasz z dyni, a w studiu zademonstruje sposób na dyniową pastę do chleba, dyniowe kopytka i pierogi z dynią, kremowym twarogiem i owsianymi ciastkami.

Twórcy

Zobacz także

Ładuję...