Ewa gotuje (364)

W skrócie
Potrawy regionalne w nowoczesnym wydaniu. Na początek sałatka z pieczonych buraków i koziego sera. Następnie - pieczeń ze schabu faszerowaną cebulą i jabłkiem. Na koniec zaś ciasto czekoladowe.
Oglądaj w telewizji

Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne, elegancko podane dania, które proponuje, są szybkie w przygotowaniu i skomponowane z powszechnie dostępnych składników. Prowadząca podpowie również, jak pięknie nakryć stół. Jej kuchnię odwiedzą goście specjalni - autorzy ciekawych przepisów i laureaci konkursu na najlepszą recepturę.
Prowadząca przygotuje potrawy regionalne w nowoczesnym wydaniu. Na początek zrobi sałatkę z pieczonych buraków i koziego sera. Następnie - pieczeń ze schabu faszerowaną cebulą i jabłkiem. Ugotuje ją w jednym garnku z ziemniakami. Potem będzie deser - ciasto czekoladowe w stylu brownie z truskawkami.