Kuchenne rewolucje: Nowy Sącz, restauracja Campo di Fiori (7)

W skrócie
Magda Gessler przyjmuje zaproszenie do restauracji Campo di Fiori w Nowym Sączu, którą zarządza pan Piotr. Kiedyś w Campo di Fiori gościły tłumy klientów, teraz sytuacja się zmieniła.
Oglądaj w telewizji
Opis
Magda Gessler pomaga właścicielom lokali gastronomicznych w Polsce, którzy znaleźli się w trudnej sytuacji finansowej. Odwiedza restauracje wymagające zmian i na cztery dni staje się tam szefem. Próbuje potraw, testuje umiejętności personelu i sprawdza higienę pracy. Potem na dwa dni zamyka lokal i wprowadza poprawki: układa nowe menu, uczy kulinarnych sztuczek i zmienia wystrój wnętrz. Czwartego dnia następuje uroczyste otwarcie restauracji dla gości, którzy ocenią efekty zabiegów. Po kilku tygodniach Magda Gessler wraca, by sprawdzić, czy wprowadzone przez nią reguły są przestrzegane i eksperyment odniósł sukces w postaci poprawy sytuacji finansowej.
Magda Gessler przyjmuje zaproszenie do restauracji Campo di Fiori w Nowym Sączu, którą zarządza pan Piotr. Ponieważ mieszka on w Rzeszowie, utrzymuje z pracownikami kontakt telefoniczny. Jego nieobecność powoduje, że nie mają oni motywacji do pracy. Kiedyś w Campo di Fiori gościły tłumy klientów, teraz sytuacja się zmieniła. Szef ma świadomość, że sam sobie nie poradzi z chaosem, do którego doprowadził. Dlatego prosi o pomoc doświadczoną restauratorkę.