Ewa gotuje (248)

magazyn kulinarny Polska 2015  od 7 lat
zdjęcie

W skrócie

Prowadząca przygotuje filet z kurczaka marynowany w ginie i jałowcu. Następnie wraz ze znanym szefem kuchni Adamem Chrząstowskim upiecze żeberka. Na deser zaserwuje ciasto z truskawkami.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne, elegancko podane dania, które proponuje, są szybkie w przygotowaniu i skomponowane z powszechnie dostępnych składników. Prowadząca podpowie również, jak można pięknie nakryć stół. A jej kuchnię odwiedzą goście specjalni - autorzy ciekawych przepisów i laureaci konkursu na najlepszą recepturę.

Tym razem gospodyni programu Ewa Wachowicz zaprasza na przyjęcie pod chmurką. Prowadząca przygotuje filet z kurczaka, marynowany w ginie i jałowcu. Następnie razem ze znanym szefem kuchni Adamem Chrząstowskim upiecze pyszne żeberka. Na deser z kolei zaserwuje ciasto z truskawkami.

Twórcy

Zobacz także

Ładuję...