Wiem, co jem (7/15)

magazyn poradnikowy Polska 2012  b.o.
zdjęcie

W skrócie

Banan sprawdza się w roli przekąski, ponadto zawiera wiele minerałów, witamin itp. Katarzyna Bosacka omawia różnice pomiędzy zielonym a żółtym bananem, rozwiewa też różne wątpliwości.

Oglądaj w telewizji

Czw 23.01 16:15
Food Networklogo

Opis

Katarzyna Bosacka po raz kolejny przygląda się produktom, które znajdują się na sklepowych półkach. Dla prowadzącej sklep spożywczy stał się niemal drugim domem. Kasia krąży między regałami z żywnością, sprawdzając skład produktów, ich wartości odżywcze, a także smak i jakość. Tym razem prowadząca przetestuje uczciwość producentów majonezu, a także sprawdzi, jak smakują bycze jądra z grilla.

Banan sprawdza się w roli przekąski, ponadto zawiera wiele minerałów, witamin i składników odżywczych, dlatego jest lubiany i chętnie kupowany przez naszych rodaków. Katarzyna Bosacka wykaże różnice pomiędzy zielonym a żółtym bananem, a także rozwieje wszelkie wątpliwości dotyczące tych popularnych owoców.

Twórcy

Zobacz także

Ładuję...