Kuchenne rewolucje: Feniks, Kobiór (11)

W skrócie
W Kobiórze położonym w pszczyńskiej puszczy swoją restaurację otworzył Tomasz. Mężczyzna nie do końca zna się na swojej pracy, w związku z czym codziennie powiększa swoje zadłużenie.
Oglądaj w telewizji
Opis
Magda Gessler podejmuje się kolejnego kulinarnego wyzwania. Przyjmuje zaproszenie właściciela upadającego lokalu i analizuje, gdzie popełniono błędy. Poddaje opustoszałe miejsce gruntownej metamorfozie. Zmienia między innymi kartę dań i wystrój.
W Kobiórze położonym w pszczyńskiej puszczy swoją restaurację otworzył Tomasz. Mężczyzna nie do końca zna się na swojej pracy, w związku z czym codziennie powiększa swoje zadłużenie. Coraz częściej myśli o zamknięciu lokalu i wyjeździe za granicę. Magda Gessler wprowadza zmiany, które mają sprawić, że restauracja Feniks odrodzi się z popiołów.