Ewa gotuje (388)
magazyn kulinarny Polska 2020
W skrócie
Ewa Wachowicz porozmawia z dietetyczką, a następnie przyrządzi śniadanie, obiad i deser. Będą to: kasza z jarmużem, orzechami, serem kozim i śliwkami, filet z indyka oraz pudding ryżowy.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
W tym odcinku Ewa Wachowicz przygotuje dania smaczne, ale przed wszystkim zdrowe. Najpierw porozmawia z dietetyczną, a następnie, kierując się jej wskazówkami, przyrządzi śniadanie, obiad i deser. Będą to: kasza z jarmużem, orzechami, serem kozim i śliwkami, filet z indyka zapiekany z warzywami oraz delikatny pudding ryżowy.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (421)
Pon, 20.05 2:05
Ewa gotuje (422)
Pon, 20.05 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (497)
Pon, 20.05 6:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (492)
Pon, 20.05 7:10
Ewa gotuje (493)
Pon, 20.05 7:35
Ewa gotuje (423)
Wt, 21.05 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (452)
Wt, 21.05 2:45
Ewa gotuje (453)
Wt, 21.05 3:15
Ewa gotuje (498)
Wt, 21.05 6:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (494)
Wt, 21.05 7:10