Teleman

CANAL+ Kuchnia

Niedziela 19.07
Od teraz
6:00
Tomek Jakubiak przekonuje widzów, że Polska ma doskonałe produkty regionalne i sezonowe, z których można stworzyć wyśmienite dania.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
6:30
Iwona Zasuwa, autorka bloga Smakoterapia, zaskakuje pomysłowością dań dla dzieci. Prowadząca gotuje w towarzystwie mam i ich pociech.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
7:00
Bożena Sikoń, znana polska cukierniczka, prezentuje oryginalne przepisy na słodkości, które można przygotować w domu.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
7:15
Prezentacja atrakcyjnych produktów codziennego użytku, które można kupić nie wychodząc z domu.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
8:00
Mistrzynie tortów urzeczywistniają dziecięce fantazje. Dwie cukierniczki tworzą fantazyjne wypieki na podstawie ilustracji przygotowanych przez najmłodszych. Ostateczną decyzję podejmą mali sędziowie.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
8:30
Mistrzynie tortów urzeczywistniają dziecięce fantazje. Dwie cukierniczki tworzą fantazyjne wypieki na podstawie ilustracji przygotowanych przez najmłodszych. Ostateczną decyzję podejmą mali sędziowie.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
9:00
David Gaboriaud I Matteo Brunetti po raz trzeci staną do kulinarnego pojedynku. W każdym odcinku kucharze zaprezentują swoje umiejętności w próbie przygotowanej przez przybyłych do studia gości.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
9:30
Sztuka kulinarna we Włoszech opiera się na prostych potrawach przygotowanych z dobrych składników. Oliwa z oliwek, warzywa i zioła, sery, ryby, owoce morza, jajka, mąka i oliwki to podstawy wielu dań.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
10:00
Brytyjski szef kuchni Tom Kerridge przemierza USA. Chce dowieść, że amerykańska kuchnia to nie tylko burgery i frytki. Chce zaprezentować jej różnorodność. Podczas wyprawy szuka oryginalnych potraw.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
10:30
Brytyjski szef kuchni Tom Kerridge przemierza USA. Chce dowieść, że amerykańska kuchnia to nie tylko burgery i frytki. Chce zaprezentować jej różnorodność. Podczas wyprawy szuka oryginalnych potraw.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
11:00
Przeciętny Polak spożywa prawie 80 kg mięsa rocznie. Widzowie dowiedzą się, jak je kupować, gotować, piec, smażyć lub podawać na surowo. W każdym odcinku zaprezentowane zostaną trzy przepisy.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
11:30
Kucharz i prezenter telewizyjny Donal Skehan wyrusza w podróż po Azji, podczas, której próbuje poznać przyczyny rosnącej popularności pieczywa i różnorodnych wypieków wśród tamtejszych społeczności.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
12:00
Jagna Niedzielska, popularyzatorka nurtu zero waste, prezentuje sposoby na gotowanie bez marnowania żywności. Radzi, jak efektywnie wykorzystywać dostępne w kuchni produkty, by zminimalizować straty.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
12:30
Tomasz Jakubiak odkrywa lokalne smaki i aromaty. Prowadzący przypomina o istnieniu krajowych serów pleśniowych czy tradycyjnych jogurtów.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
13:00
Mistrzowie domowej kuchni poznają prawdę o swoim talencie. Bohaterem każdego odcinka jest osoba zgłoszona przez rodzinę. Okazuje się, że bliscy mają już dość ich nieudanych dań.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
13:30
Tajemnice kuchni Libanu, Turcji i Iranu. Nigel pragnie się dowiedzieć, czego tak naprawdę używają miejscowi kucharze oraz co jedzą zwykli ludzie z tamtych okolic. Spróbuje m.in. zrobić dżem z róży.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
14:35
W czasach, gdy żywność produkowana jest masowo, a hodowle przypominają laboratoria, pojawia się potrzeba, by sięgać do źródeł. Twórcy serii zabierają widzów w podróż po tradycyjnych gospodarstwach.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
15:40
Luke Nguyen podróżuje po Azji. Na początku udaje się do Sajgonu. Na targu poszukuje tradycyjnego makaronu z wieprzowiną i ziołami. Uliczni sprzedawcy dzielą się z nim swoimi rodzinnymi przepisami.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
16:10
Luke Nguyen podróżuje po Azji. Na początku udaje się do Sajgonu. Na targu poszukuje tradycyjnego makaronu z wieprzowiną i ziołami. Uliczni sprzedawcy dzielą się z nim swoimi rodzinnymi przepisami.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
16:40
Kolejna odsłona serii poświęcona sekretom winiarskiego świata. Matthew Goode spotyka się z kolegą z branży. Obaj dzielą się z widzami wiedzą zdobytą w renomowanych winnicach na świecie.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
17:35
Program informacyjny o najważniejszych wydarzeniach w świecie gastronomicznym i kulinarnym. Zawiera informację o premierach książek, nowych produktach spożywczych, gadżetach i sprzętach AGD.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
17:45
Aleksander Baron i Damian Korda zapraszają na kolejną kulinarną podróż. Odwiedzają polecane przez widzów restauracje oraz poznają tajniki kucharzy. Ich celem jest stworzenie kulinarnej mapy Polski.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
18:15
Sztuka kulinarna we Włoszech opiera się na prostych potrawach przygotowanych z dobrych składników. Oliwa z oliwek, warzywa i zioła, sery, ryby, owoce morza, jajka, mąka i oliwki to podstawy wielu dań.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
18:45
Szef kuchni Árni Ólafur Jónsson przenosi się z Nowego Jorku na islandzką prowincję. Pragnie uprawiać warzywa i hodować zwierzęta. W trakcie przerwy od pracy prezentuje swoje kulinarne umiejętności.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
19:20
Szef kuchni Árni Ólafur Jónsson przenosi się z Nowego Jorku na islandzką prowincję. Pragnie uprawiać warzywa i hodować zwierzęta. W trakcie przerwy od pracy prezentuje swoje kulinarne umiejętności.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
20:00
Szef kuchni Árni Ólafur Jónsson przenosi się z Nowego Jorku na islandzką prowincję. Pragnie uprawiać warzywa i hodować zwierzęta. W trakcie przerwy od pracy prezentuje swoje kulinarne umiejętności.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
20:30
Przeciętny Polak spożywa prawie 80 kg mięsa rocznie. Widzowie dowiedzą się, jak je kupować, gotować, piec, smażyć lub podawać na surowo. W każdym odcinku zaprezentowane zostaną trzy przepisy.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
21:00
Jagna Niedzielska, popularyzatorka nurtu zero waste, prezentuje sposoby na gotowanie bez marnowania żywności. Radzi, jak efektywnie wykorzystywać dostępne w kuchni produkty, by zminimalizować straty.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
21:30
Podróżnik tysiąca miast, Fred Chesneau, odwiedzi w nowym sezonie show dwanaście społeczności o różnym pochodzeniu, aby zobaczyć jak przystosowują oni swoją rodzimą kuchnię do lokalnych możliwości.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
22:35
Dave i Si udają się w podróż dookoła Morza Śródziemnego, aby dowiedzieć się, jakie wątki kulturowe oraz które smaki łączą kraje leżące nad tym akwenem. Kudłacze rozpoczynają wyprawę we Włoszech.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
23:30
Anthony Bourdain odwiedza najdalsze zakątki świata, by sprawdzić, co jedzą ich mieszkańcy. Jego celem jest odkrywanie smaków lokalnego jedzenia. W tej serii uda się m.in. do Rosji, Brazylii i Indii.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
0:20
Anisley Harriot, brytyjski szef kuchni, udaje się w podróż śladami swoich karaibskich korzeni. Widzowie dowiedzą się, skąd kucharz czerpał swoje kulinarne inspiracje oraz poznają lokalne tradycje.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
1:10
Anisley Harriot, brytyjski szef kuchni, udaje się w podróż śladami swoich karaibskich korzeni. Widzowie dowiedzą się, skąd kucharz czerpał swoje kulinarne inspiracje oraz poznają lokalne tradycje.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
2:00
Tomasz Jakubiak zaprasza widzów w kulinarną podróż po Polsce, podczas której przedstawia smaki zakorzenione w naszej kulturze. Znany szef kuchni odkryje na nowo polskie produkty.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
2:30
David Gaboriaud wyrusza w kulinarną podróż po Europie. Odwiedza m.in. Kopenhagę, Wilno i Tallinn. Gotuje potrawy, inspirując się lokalnymi składnikami, i przybliża charakterystykę miejscowej kuchni.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
3:00
Propozycja dla wszystkich wielbicieli słodkości. Mistrz cukiernictwa Tomasz Deker wprowadzi widzów w wysublimowany świat deserów. W każdym odcinku prowadzący przedstawi trzy przepisy.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
3:30
Aleksander Baron i Damian Korda zapraszają na kolejną kulinarną podróż. Odwiedzają polecane przez widzów restauracje oraz poznają tajniki kucharzy. Ich celem jest stworzenie kulinarnej mapy Polski.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
4:00
Marta Dymek przeprowadza w kuchni rewolucję. Przekonuje mięsożerców do potraw wegańskich. Wśród jej gości znajdą się złoty medalista z Pekinu Piotr Małachowski i kucharki z baru mlecznego.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
4:30
Marieta Marecka prezentuje jak przygotować obiad dla całej rodziny. Prowadząca udzieli kilku wskazówek dotyczących tego, co i za ile kupić oraz jakie składniki można zastąpić tańszymi zamiennikami.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
5:00
Mistrzowie domowej kuchni poznają prawdę o swoim kulinarnym talencie. Bohaterów programu zgłaszają bliscy, którzy mają dość niesmacznych potraw. Andrzej Polan szkoli uczestników w sztuce gotowania.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
5:30
Mistrzowie domowej kuchni poznają prawdę o swoim kulinarnym talencie. Bohaterów programu zgłaszają bliscy, którzy mają dość niesmacznych potraw. Andrzej Polan szkoli uczestników w sztuce gotowania.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI

Lista stacji

O stacji CANAL+ Kuchnia

CANAL+ Kuchnia to telewizyjny kanał tematyczny poświęcony tematyce kulinarnej.
Ładuję...