Food NetworkProgram TV na Poniedziałek 24.07.2023
| 19:35 |
Michel Moran gości Jana Pirowskiego, gospodarza znanych programów TTV - "Kto to kupi?" i "DeFacto". Przygotowują razem pyszne danie - pałki kurczaka pod pierzyną z groszku.
|
|---|---|
| 20:10 |
W zakopiańskim domu Klementyny Gąsienicy-Byrcyn, góralki wiernej podhalańskim tradycjom kulinarnym, w kuchni królują trzy pokolenia kobiet. Panie przyrządzą m.in. słodkie kluski i danie z jagnięciny.
|
| 20:45 |
Buddy Valastro i Duff Goldman rywalizują ze sobą, piekąc ciasta, których wykonanie sprawdza ich poziom umiejętności. Jury składające się z 50 najlepszych mistrzów cukiernictwa wyłoni zwycięzcę.
|
| 21:50 |
Daniela Ribezzo pokazuje, jak w łatwy sposób wyczarować słodkie dzieła sztuki. Dzieli się radami, dzięki którym przygotowanie tart, bez, serników i innych słodkości zawsze się uda.
|
|
|
|
| 22:20 |
W pracowni szykowany jest tort uświetniający wieczór kawalerski. Ma być wyjątkowy i z poczuciem humoru. Agata i Małgorzata zdradzą, jak przygotować porzeczkowy biszkopt oraz bezę szwajcarską.
|
| 22:55 |
Agata Stankiewicz i Małgorzata Nagat przygotowują tęczowe biszkopty, cukierkową piniatę i barwne ozdoby z kremu maślanego. To słodka niespodzianka dla Doroty Szalągowskiej.
|
| 23:30 |
Włoski cukiernik i mistrz projektowania ciast, Renato Ardonino, w swojej pracowni przygotowuje desery, które dzięki jego wyrafinowanemu kunsztowi zamieniają się w słodkie rzeźby.
|
| 0:30 |
Złota medalistka olimpijska, Jeannette Bolden Pickens, pragnie ocalić rodzinną cukiernię. W 27th Street Bakery tworzone są pyszne desery ze słodkich ziemniaków. Stephanie Boswell musi odświeżyć menu.
|
| 1:35 |
Giada De Laurentiis zleca zespołom cukierniczym stworzenie ozdoby na tort rocznicowy. Tylko trzy drużyny przechodzą dalej, by spotkać swojego klienta - medalistę olimpijskiego Apola Ohno.
|
| 2:35 |
George Motz spotka się z najlepszymi amerykańskimi twórcami hamburgerów i odwiedza ich lokale. W każdym odcinku prowadzący testuje trzy klasyczne kanapki i jedną nową, polecaną przez eksperta.
|
| 3:10 |
|
| 4:10 |
W każdym odcinku para składająca się z męża i żony, brata i siostry, współlokatorów lub przyjaciół prezentuje we własnej kuchni trzy przepisy na potrawy, które dzięki współpracy zawsze wychodzą.
|
| 4:45 |
Prowadzący Micel Moran przygotuje tym razem posiłek bezglutenowy. Udowodni, że może być pyszny, kolorowy i odżywczy. Z jajek, sera i śmietany przygotuje sycące danie - flan, czyli sery z pomidorkami.
|
Lista stacji
13 Ulica
ale kino+
AMC
Antena HD
AXN
AXN Black
AXN Spin
AXN White
BBC First
CANAL+ 1
CANAL+ 360
CANAL+ 4K Ultra HD
CANAL+ Film
CANAL+ Premium
CANAL+ Seriale
Cinemax
Cinemax 2
Comedy Central
Epic Drama
Film Cafe
Filmbox Action
FilmBox Arthouse
FilmBox Extra HD
FilmBox Family
FilmBox Premium HD
FX
FX Comedy
HBO
HBO 2
HBO 3
Kino Polska
Kino TV
Paramount Network
Polsat Comedy Central Extra
Polsat Film
Polsat Film 2
Polsat Seriale
Romance TV
SCI FI
Show TV
Stopklatka
Sundance TV
TVN Fabuła
TVP Seriale
Warner TV
CANAL+ Extra 1
CANAL+ Extra 2
CANAL+ Sport
CANAL+ Sport 2
CANAL+ Sport 3
CANAL+ Sport 4
CANAL+ Sport 5
Eleven Sports 1
Eleven Sports 2
Eleven Sports 3
Eleven Sports 4
Eurosport 1
Eurosport 2
Extreme Sports Channel
Polsat Sport 1
Polsat Sport 2
Polsat Sport 3
Polsat Sport Extra 1
Polsat Sport Extra 2
Polsat Sport Extra 3
Polsat Sport Extra 4
Polsat Sport Fight
Polsat Sport Premium 1
Polsat Sport Premium 2
SportKlub
TVP Sport
Animal Planet
BBC Earth
CANAL+ Dokument
CBS Reality
CI Polsat
Discovery Channel
Discovery Historia
Discovery Life
Discovery Science
DTX (d. Discovery Turbo Xtra)
Fokus TV
HISTORY
HISTORY 2
ID
Nat Geo People
National Geographic
National Geographic Wild
PLANETE+
Polsat Doku
Polsat Viasat Explore
Polsat Viasat History
Polsat Viasat Nature
Travel
TVP Dokument
TVP Historia
TVP Historia 2
TVP Nauka
O stacji Food Network
Food Network to polska wersja amerykańskiego kanału o tematyce kulinarnej. Food Network prezentuje świeże spojrzenie na telewizję kulinarną oferując przy tym najwyższej jakości rozrywkę. Innowacyjna ramówka oraz inspirujący kucharze, zachęcają do samodzielnego eksperymentowania z potrawami i zgłębiania umiejętności kulinarnych.








