Gotowanie na ranczu z Guyem (1)

(Guy's Ranch Kitchen)

magazyn kulinarny USA 2021
zdjęcie

W skrócie

Guy Fieri zaprasza przyjaciół do rywalizacji, w której królują dania z różnych stron świata. Pojawią się aromaty Indii i Włoch oraz azjatyckie potrawy łączące pikanterię ze słodyczą.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Guy Fieri zaprasza znajomych kucharzy do swojej plenerowej kuchni na rustykalnym ranczu. Czeka ich popołudnie wypełnione gotowaniem i wymianą kulinarnych doświadczeń.

Prowadzący zaprasza przyjaciół na smakową rywalizację, w której królują dania warstwowe i międzynarodowe inspiracje. Aarti Sequeira wprowadza widzów w aromaty Indii, przygotowując Bombay Frankie, czyli zawijańca pełnego przypraw, oraz chrupiące lahmacun, które przypomina pizzę. Rocco DiSpirito serwuje koktajl Dubliner i lazanię bolońską składającą się z dziesięciu warstw. Ming Tsai łączy pikantne smaki z nutą słodyczy, prezentując naleśniki z kimchi i wołowiną oraz kokosowo- czekoladowe parfait z ciasta ryżowego. Natomiast Jonathan Waxman stawia na solidne, europejskie kompozycje: klasyczne włoskie timballo i rozgrzewającą francuską zapiekankę tartiflette z serem reblochon.

Zobacz także

Ładuję...