Historia kuchni polskiej: W stronę Wielkanocy (25)
magazyn kulinarny Polska 2024-2025

Oglądaj w telewizji
So 19.04 12:55
TVP Historia
So 19.04 13:40
TVP Historia 2
Opis
Pierwsze kompleksowe opracowanie poświęcone historii polskiej kuchni, które systematycznie prezentuje istotę i bogactwo kulinarne, jakie otrzymaliśmy do naszych przodków.
Zobacz także
Historia kuchni polskiej: Kuchnia wielkopolska. Skopy, perki i czernina (14)
Śr, 09.04 11:20
i 3 późniejsze emisje
Historia kuchni polskiej: Królestwo Kongresowe. Kuchnia generała Wincentego Krasińskiego (15)
Śr, 16.04 11:05
i 1 późniejsza emisja
Historia kuchni polskiej: Chrzest. Wino, oliwa i post
Pt, 18.04 18:10
i 1 późniejsza emisja
Historia kuchni polskiej: 'Ollaputreda francuska', czyli wielkanocny pasztet króla Zygmunta III
Nd, 20.04 13:45
i 1 późniejsza emisja