M jak mięso 5: Żebra wołowe (4)
serial dokumentalny Polska
W skrócie
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak proponują własne wersje ulubionych rodzimych dań. Na stole znajdą się schab, wątróbka, żeberka i polędwica. Potrawy podane zostaną z oryginalnymi dodatkami.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak sięgają po mięsne szlagiery i proponują własne wersje ulubionych rodzimych dań. Na stole znajdą się więc schab, wątróbka, żeberka, polędwica - wszystko to przyrządzone w tradycyjny sposób lub z nowoczesnym akcentem. Potrawy podane zostaną w apteczny sposób i z oryginalnymi dodatkami. Mistrzowie kulinarni udowadniają, że w ich kuchni przysłowie "Cudze chwalicie, swego nie znacie" nie ma racji bytu.
Zobacz także
M jak mięso 5: Schabowy (1)
Pon, 23.12 12:15
M jak mięso 5: Wątróbka (2)
Pon, 23.12 12:50
i 1 późniejsza emisja
M jak mięso 5: Kurczak (3)
Wt, 24.12 12:50
i 1 późniejsza emisja
M jak mięso 5: Żebra wołowe (4)
Śr, 25.12 12:50
i 1 późniejsza emisja
M jak mięso 5: Polędwica wołowa (5)
Czw, 26.12 12:50
i 1 późniejsza emisja
M jak mięso 5: Łopatka (6)
Pt, 27.12 12:50
i 1 późniejsza emisja