M jak mięso 5: Wątróbka (2)
serial dokumentalny Polska 2023
W skrócie
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak proponują własne wersje ulubionych rodzimych dań. Na stole znajdą się schab, wątróbka, żeberka i polędwica. Potrawy podane zostaną z oryginalnymi dodatkami.
Oglądaj w telewizji
Czw 21.11 5:00
CANAL+ 360
Pon 25.11 12:50
CANAL+ Kuchnia
Wt 26.11 12:15
CANAL+ Kuchnia
Śr 27.11 21:55
CANAL+ Kuchnia
Opis
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak sięgają po mięsne szlagiery i proponują własne wersje ulubionych rodzimych dań. Na stole znajdą się więc schab, wątróbka, żeberka, polędwica - wszystko to przyrządzone w tradycyjny sposób lub z nowoczesnym akcentem. Potrawy podane zostaną w apteczny sposób i z oryginalnymi dodatkami. Mistrzowie kulinarni udowadniają, że w ich kuchni przysłowie "Cudze chwalicie, swego nie znacie" nie ma racji bytu.
Zobacz także
M jak mięso 5: Polędwica wołowa (5)
Czw, 21.11 19:20
i 5 późniejszych emisji
M jak mięso 5: Kurczak (3)
Pt, 22.11 5:00
i 3 późniejsze emisje
M jak mięso 5: Żebra wołowe (4)
Pt, 22.11 5:30
i 4 późniejsze emisje
M jak mięso 5: Schabowy (1)
Pt, 22.11 12:50
i 3 późniejsze emisje
M jak mięso 5: Łopatka (6)
Pt, 22.11 19:20
i 6 późniejszych emisji