Zgrillowani (8)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie
Mistrzowie w przyrządzaniu mięsa, Andrzej Andrzejczak i Jerzy Sobieniak, przyrządzają różnorodne przysmaki. Na stole pojaiwą się szaszłyki z łososia, steki z arbuza czy bakłażany z sosem tahini.
Oglądaj w telewizji
Pon 24.11 17:20
CANAL+ Kuchnia
Wt 25.11 16:50
CANAL+ Kuchnia
Opis
Mistrzowie w przyrządzaniu mięsa, Andrzej Andrzejczak i Jerzy Sobieniak, udowadniają, że dania z grilla to nie tylko kiełbaski i karkówka. Przygotowują różnorodne przysmaki. Na stole pojawią się szaszłyki z łososia, steki z arbuza, bakłażany z sosem tahini, kanapki Sloppy Joe, hot-dogi Coney Island i wiele innych frykasów. Kulinarni eksperci pokażą, jak z wydobyć z pieczonych na grillu dań pełnię smaku i aromatu.
Zobacz także
Zgrillowani (1)
Pt, 14.11 16:55
Zgrillowani (2)
Pt, 14.11 17:20
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani (3)
Pon, 17.11 17:20
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani (4)
Wt, 18.11 17:20
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani (5)
Śr, 19.11 17:20
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani (6)
Czw, 20.11 17:20
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani (7)
Pt, 21.11 17:20
i 1 późniejsza emisja