Zgrillowani (7)
magazyn kulinarny Polska 2021

W skrócie
Mistrzowie w przyrządzaniu mięsa, Andrzej Andrzejczak i Jerzy Sobieniak, przyrządzają różnorodne przysmaki. Na stole pojaiwą się szaszłyki z łososia, steki z arbuza czy bakłażany z sosem tahini.
Oglądaj w telewizji
Pt 9.05 16:30
CANAL+ 360
Pon 12.05 16:00
CANAL+ 360
Opis
Mistrzowie w przyrządzaniu mięsa, Andrzej Andrzejczak i Jerzy Sobieniak, udowadniają, że dania z grilla to nie tylko kiełbaski i karkówka. Przygotowują różnorodne przysmaki. Na stole pojawią się szaszłyki z łososia, steki z arbuza, bakłażany z sosem tahini, kanapki Sloppy Joe, hot-dogi Coney Island i wiele innych frykasów. Kulinarni eksperci pokażą, jak z wydobyć z pieczonych na grillu dań pełnię smaku i aromatu.
Zobacz także
Zgrillowani (3)
Wt, 06.05 16:00
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani (4)
Wt, 06.05 16:30
i 2 późniejsze emisje
Zgrillowani (5)
Śr, 07.05 16:30
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani (6)
Czw, 08.05 16:30
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani (8)
Pon, 12.05 16:30
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani (1)
Wt, 13.05 12:50
Zgrillowani (2)
Śr, 14.05 12:50