M jak mięso 5: Kurczak (3)
serial dokumentalny Polska

W skrócie
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak proponują własne wersje ulubionych rodzimych dań. Na stole znajdą się schab, wątróbka, żeberka i polędwica. Potrawy podane zostaną z oryginalnymi dodatkami.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak sięgają po mięsne szlagiery i proponują własne wersje ulubionych rodzimych dań. Na stole znajdą się więc schab, wątróbka, żeberka, polędwica - wszystko to przyrządzone w tradycyjny sposób lub z nowoczesnym akcentem. Potrawy podane zostaną w apteczny sposób i z oryginalnymi dodatkami. Mistrzowie kulinarni udowadniają, że w ich kuchni przysłowie "Cudze chwalicie, swego nie znacie" nie ma racji bytu.
Zobacz także
Zgrillowani 2: Kurczak (5)
Pt, 25.04 12:50
i 2 późniejsze emisje
M jak mięso 5: Żebra wołowe (4)
So, 26.04 8:25
i 1 późniejsza emisja
M jak mięso 5: Łopatka (6)
So, 26.04 21:45
M jak mięso 5: Schabowy (1)
Pt, 02.05 19:20
M jak mięso 5: Polędwica wołowa (5)
So, 03.05 8:25
M jak mięso 5: Wątróbka (2)
Pon, 05.05 19:20
M jak mięso 5: Kurczak (3)
Wt, 06.05 19:20