Przystanek slow food 4: Jabłka (8)

magazyn kulinarny Polska 2022  b.o.
zdjęcie

W skrócie

Bohaterami programu są ludzie, który zdecydowali się żyć świadomie i spędzać więcej czasu wśród natury. Goście serii opowiadają m.in., jak wyglądają ich posiłki i z jakich produktów korzystają.

Oglądaj w telewizji

Pt 4.04 11:20
TVP Dokumentlogo

Opis

Bohaterami programu są ludzie, który zdecydowali się żyć świadomie, zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury. Jacek Szklarek poznaje ich fascynującą filozofię. Goście serii opowiadają m.in. jak wyglądają ich posiłki, z jakich produktów korzystają, a także promują zdrowe dania.

Twórcy programu odwiedzą wieś Rembertów w gminie Tarczyn. Skupią się na jednym ze skarbów Mazowsza - jabłkach. Jacek Szklarek i zaproszony przez szef kuchni Piotr Wójcik przygotują wspólnie kotlet z sezonowanej wieprzowiny z kością, który podadzą z purée z jabłek.

Twórcy

Zobacz także

Ładuję...