Przystanek slow food 4: Jabłka (8)
magazyn kulinarny Polska 2022

W skrócie
Bohaterami programu są ludzie, który zdecydowali się żyć świadomie i spędzać więcej czasu wśród natury. Goście serii opowiadają m.in., jak wyglądają ich posiłki i z jakich produktów korzystają.
Oglądaj w telewizji
Pt 4.04 11:20
TVP Dokument
Opis
Bohaterami programu są ludzie, który zdecydowali się żyć świadomie, zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury. Jacek Szklarek poznaje ich fascynującą filozofię. Goście serii opowiadają m.in. jak wyglądają ich posiłki, z jakich produktów korzystają, a także promują zdrowe dania.
Twórcy programu odwiedzą wieś Rembertów w gminie Tarczyn. Skupią się na jednym ze skarbów Mazowsza - jabłkach. Jacek Szklarek i zaproszony przez szef kuchni Piotr Wójcik przygotują wspólnie kotlet z sezonowanej wieprzowiny z kością, który podadzą z purée z jabłek.
Twórcy
Zobacz także
Przystanek slow food 4: Dobrodziejstwa z domowej spiżarni (1)
Czw, 27.03 11:25
Przystanek slow food 4: Prawdziwe soki (2)
Pt, 28.03 11:10
Przystanek slow food 4: Powidła śliwkowe z Dolnej Wisły (3)
So, 29.03 11:20
Przystanek slow food 4: Tradycyjne kiełbasy (4)
Pon, 31.03 11:25
Przystanek slow food 4: Wielkopolskie ziemniaki (5)
Wt, 01.04 11:15
Przystanek slow food 4: Grzyby (6)
Śr, 02.04 11:30
Przystanek slow food 4: Królestwo kaszy (7)
Czw, 03.04 11:30
Przystanek slow food 4: Chrzan (10)
So, 05.04 11:30