Przystanek slow food 4: Jabłka (8)
magazyn kulinarny Polska 2022

W skrócie
Twórcy odwiedzą wieś w gminie Tarczyn. Skupią się na jabłkach. Jacek Szklarek i Piotr Wójcik przygotują kotlet z sezonowanej wieprzowiny z kością, który podadzą z owocowym purée.
Oglądaj w telewizji
Wt 5.08 5:30
TVP Dokument
Opis
Bohaterami programu są ludzie, który zdecydowali się żyć świadomie, zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury. Jacek Szklarek poznaje ich fascynującą filozofię. Goście serii opowiadają m.in. jak wyglądają ich posiłki, z jakich produktów korzystają, a także promują zdrowe dania.
Twórcy programu odwiedzą wieś Rembertów w gminie Tarczyn. Skupią się na jednym ze skarbów Mazowsza - jabłkach. Jacek Szklarek i zaproszony przez niego szef kuchni Piotr Wójcik przygotują wspólnie kotlet z sezonowanej wieprzowiny z kością, który podadzą z purée z jabłek.
Twórcy
Zobacz także
Przystanek slow food 4: Dobrodziejstwa z domowej spiżarni (1)
Pt, 25.07 5:50
Przystanek slow food 4: Prawdziwe soki (2)
Pon, 28.07 5:30
Przystanek slow food 4: Powidła śliwkowe z Dolnej Wisły (3)
Wt, 29.07 5:05
Przystanek slow food 4: Tradycyjne kiełbasy (4)
Śr, 30.07 5:30
Przystanek slow food 4: Wielkopolskie ziemniaki (5)
Czw, 31.07 5:35
Przystanek slow food 4: Grzyby (6)
Pt, 01.08 5:40
Przystanek slow food 4: Królestwo kaszy (7)
Pon, 04.08 5:55
Przystanek slow food 4: Chrzan (10)
Śr, 06.08 5:30