Przystanek slow food 4: Jabłka (8)
magazyn kulinarny Polska 2022

W skrócie
Twórcy odwiedzą wieś w gminie Tarczyn. Skupią się na jabłkach. Jacek Szklarek i Piotr Wójcik przygotują kotlet z sezonowanej wieprzowiny z kością, który podadzą z owocowym purée.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Bohaterami programu są ludzie, który zdecydowali się żyć świadomie, zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury. Jacek Szklarek poznaje ich fascynującą filozofię. Goście serii opowiadają m.in. jak wyglądają ich posiłki, z jakich produktów korzystają, a także promują zdrowe dania.
Twórcy programu odwiedzą wieś Rembertów w gminie Tarczyn. Skupią się na jednym ze skarbów Mazowsza - jabłkach. Jacek Szklarek i zaproszony przez niego szef kuchni Piotr Wójcik przygotują wspólnie kotlet z sezonowanej wieprzowiny z kością, który podadzą z purée z jabłek.
Twórcy
Zobacz także
Jabłka
Pt, 04.07 21:50
Przystanek slow food 4: Dobrodziejstwa z domowej spiżarni (1)
Pt, 11.07 5:35
Przystanek slow food 4: Prawdziwe soki (2)
Pon, 14.07 5:40
Przystanek slow food 4: Powidła śliwkowe z Dolnej Wisły (3)
Wt, 15.07 5:40
Przystanek slow food 4: Tradycyjne kiełbasy (4)
Śr, 16.07 5:50
Przystanek slow food 4: Wielkopolskie ziemniaki (5)
Czw, 17.07 5:50