Przystanek slow food 4: Grzyby (6)
magazyn kulinarny Polska 2022

W skrócie
Odcinek poświęcony najznamienitszym darom jesieni, czyli grzybom. Widzowie dowiedzą się, jakie właściwości mogą mieć niektóre ich gatunki, oraz poznają przepisy na proste dania z grzybami.
Oglądaj w telewizji
Pt 18.07 5:55
TVP Dokument
Opis
Bohaterami programu są ludzie, który zdecydowali się żyć świadomie, zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury. Jacek Szklarek poznaje ich fascynującą filozofię. Goście serii opowiadają m.in. jak wyglądają ich posiłki, z jakich produktów korzystają, a także promują zdrowe dania.
Odcinek poświęcony najznamienitszym darom jesieni, czyli grzybom. Widzowie dowiedzą się, jakie właściwości mogą mieć niektóre ich gatunki, oraz poznają przepisy na proste dania z grzybami w roli głównej.
Twórcy
Zobacz także
Naukowo: Grzyby (7)
Śr, 09.07 13:55
Przystanek slow food 4: Dobrodziejstwa z domowej spiżarni (1)
Pt, 11.07 5:35
Jakubiak rozgryza Polskę 2: Grzyby (8)
So, 12.07 8:25
i 2 późniejsze emisje
ABC gotowania - kuchnia polska: Grzyby (5)
So, 12.07 9:25
Przystanek slow food 4: Prawdziwe soki (2)
Pon, 14.07 5:40
Przystanek slow food 4: Powidła śliwkowe z Dolnej Wisły (3)
Wt, 15.07 5:40
Przystanek slow food 4: Tradycyjne kiełbasy (4)
Śr, 16.07 5:50
Przystanek slow food 4: Wielkopolskie ziemniaki (5)
Czw, 17.07 5:50