Przystanek slow food 4: Grzyby (6)
magazyn kulinarny Polska 2022

W skrócie
Odcinek poświęcony najznamienitszym darom jesieni, czyli grzybom. Widzowie dowiedzą się, jakie właściwości mogą mieć niektóre ich gatunki, oraz poznają przepisy na proste dania z grzybami.
Oglądaj w telewizji
Pt 1.08 5:40
TVP Dokument
Opis
Bohaterami programu są ludzie, który zdecydowali się żyć świadomie, zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury. Jacek Szklarek poznaje ich fascynującą filozofię. Goście serii opowiadają m.in. jak wyglądają ich posiłki, z jakich produktów korzystają, a także promują zdrowe dania.
Odcinek poświęcony najznamienitszym darom jesieni, czyli grzybom. Widzowie dowiedzą się, jakie właściwości mogą mieć niektóre ich gatunki, oraz poznają przepisy na proste dania z grzybami w roli głównej.
Twórcy
Zobacz także
Przystanek slow food 4: Tradycyjne kiełbasy (4)
Śr, 30.07 5:30
Przystanek slow food 4: Wielkopolskie ziemniaki (5)
Czw, 31.07 5:35
Przystanek slow food 4: Królestwo kaszy (7)
Pon, 04.08 5:55
Przystanek slow food 4: Jabłka (8)
Wt, 05.08 5:30
Przystanek slow food 4: Chrzan (10)
Śr, 06.08 5:30
ABC gotowania - kuchnia polska: Grzyby (5)
So, 09.08 8:00