Przystanek slow food 4: Grzyby (6)
magazyn kulinarny Polska 2022

W skrócie
Odcinek poświęcony najznamienitszym darom jesieni, czyli grzybom. Widzowie dowiedzą się, jakie właściwości mogą mieć niektóre ich gatunki, oraz poznają przepisy na proste dania z grzybami.
Oglądaj w telewizji
Śr 2.04 11:30
TVP Dokument
Opis
Bohaterami programu są ludzie, który zdecydowali się żyć świadomie, zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury. Jacek Szklarek poznaje ich fascynującą filozofię. Goście serii opowiadają m.in. jak wyglądają ich posiłki, z jakich produktów korzystają, a także promują zdrowe dania.
Odcinek poświęcony najznamienitszym darom jesieni, czyli grzybom. Widzowie dowiedzą się, jakie właściwości mogą mieć niektóre ich gatunki, oraz poznają przepisy na proste dania z grzybami w roli głównej.
Twórcy
Zobacz także
Przystanek slow food 4: Dobrodziejstwa z domowej spiżarni (1)
Czw, 27.03 11:25
Przystanek slow food 4: Prawdziwe soki (2)
Pt, 28.03 11:10
Przystanek slow food 4: Powidła śliwkowe z Dolnej Wisły (3)
So, 29.03 11:20
Przystanek slow food 4: Tradycyjne kiełbasy (4)
Pon, 31.03 11:25
Przystanek slow food 4: Wielkopolskie ziemniaki (5)
Wt, 01.04 11:15
ABC gotowania - kuchnia polska: Grzyby (5)
Śr, 02.04 22:25
Przystanek slow food 4: Królestwo kaszy (7)
Czw, 03.04 11:30
Przystanek slow food 4: Jabłka (8)
Pt, 04.04 11:20
Przystanek slow food 4: Chrzan (10)
So, 05.04 11:30
Jakubiak rozgryza Polskę 2: Grzyby (8)
So, 05.04 23:45