Makłowicz w podróży: Podróż 26. Włochy - Piemont. Asti
magazyn kulinarny Polska 2011

Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Program skierowany do widzów, którzy lubią poznawać nowe miejsca i kraje poprzez ich tradycje kulinarne, specjały charakterystyczne dla danego regionu, typowe potrawy i napoje. Autorzy proponują przy okazji zapoznanie się z historią odwiedzanych regionów, a także najbardziej charakterystycznymi dla nich miejscami i zabytkami. Nie zabraknie oczywiście potraw przyrządzanych przez Roberta Makłowicza w nietypowym otoczeniu. Wcześniej jednak prowadzący odwiedza lokalne sklepy lub targi, by zaopatrzyć się w niezbędne produkty.
Robert Makłowicz podczas podróży po Włoszech odwiedza Asti w Piemoncie. Przygotowuje vitello tonnato - cielęcinę w sosie z tuńczyka oraz bagna cauda - gorący sos.
Twórcy
Zobacz także
Makłowicz w podróży: Kuba - Droga do Santiago
Śr, 23.07 10:05
Makłowicz w podróży: Podróż 6. Friuli - Wenecja Julijska. Via Julia - Augusta
Śr, 23.07 17:45
Makłowicz w podróży: Podróż 45. Kuba - Tropem Hemingwaya
Śr, 23.07 19:45
i 1 późniejsza emisja
Makłowicz w podróży: Podróż 6. Friuli - Wenecja Julijska. Od podszewki
Czw, 24.07 17:45
Makłowicz w podróży: Podróż 48. Hiszpania - Prowincja Sewilla
Czw, 24.07 18:15
i 1 późniejsza emisja
Makłowicz w podróży: Podróż 45. Kuba - Szlak bojowy
Czw, 24.07 19:45
i 1 późniejsza emisja
Makłowicz w podróży: Podróż 7. Izrael - Morze Czerwone
Pt, 25.07 17:45
Makłowicz w podróży: Podróż 45. Kuba - Plażowa
Pt, 25.07 19:50
i 1 późniejsza emisja
Makłowicz w podróży: Podróż 7. Izrael - Morze Martwe
So, 26.07 17:45
Makłowicz w podróży: Podróż 48. Hiszpania - Prowincja Kordoba
Nd, 27.07 11:25
i 2 późniejsze emisje