Makłowicz w podróży: Podróż 26. Włochy - Piemont. Asti
magazyn kulinarny Polska 2011
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Program skierowany do widzów, którzy lubią poznawać nowe miejsca i kraje poprzez ich tradycje kulinarne, specjały charakterystyczne dla danego regionu, typowe potrawy i napoje. Autorzy proponują przy okazji zapoznanie się z historią odwiedzanych regionów, a także najbardziej charakterystycznymi dla nich miejscami i zabytkami. Nie zabraknie oczywiście potraw przyrządzanych przez Roberta Makłowicza w nietypowym otoczeniu. Wcześniej jednak prowadzący odwiedza lokalne sklepy lub targi, by zaopatrzyć się w niezbędne produkty.
Robert Makłowicz podczas podróży po Włoszech odwiedza Asti w Piemoncie. Przygotowuje vitello tonnato - cielęcinę w sosie z tuńczyka oraz bagna cauda - gorący sos.
Twórcy
Zobacz także
Makłowicz w podróży: Filipiny - Wzwyż po ryż
Pon, 15.12 17:45
Makłowicz w podróży: Podróż 12. Armenia - Erywań
Pon, 15.12 19:45
i 1 późniejsza emisja
Makłowicz w podróży: Węgry - Zakole Dunaju
Wt, 16.12 15:55
i 2 późniejsze emisje
Makłowicz w podróży: Węgry. Budapeszt - dwa brzegi
Wt, 16.12 16:30
i 2 późniejsze emisje
Makłowicz w podróży: Filipiny - Cuda natury
Wt, 16.12 17:45
Makłowicz w podróży: Podróż 12. Armenia - Wokół Erywania
Wt, 16.12 19:45
i 1 późniejsza emisja
Makłowicz w podróży: Chorwacja - Peljeac i Konavle
Śr, 17.12 15:55
i 1 późniejsza emisja
Makłowicz w podróży: Sardynia - Costa Smeralda
Śr, 17.12 16:30
i 1 późniejsza emisja
Makłowicz w podróży: Podróż 1. Trentino - Alto Adige. Skarby południowego Tyrolu
Śr, 17.12 17:45
Makłowicz w podróży: Podróż 12. Armenia - Północ
Śr, 17.12 19:45
i 1 późniejsza emisja