Kulinarny rejs po Polsce (8/27)
magazyn kulinarny Polska 2017
W skrócie
Prowadzący wykorzystuje brązowe pieczarki, by przyrządzić z nich wegetariańską ucztę. Sprawdza, który przepis na śledzia po kaszubsku jest najlepszy oraz wybiera ulubiona mieszankę musli.
Oglądaj w telewizji
Śr 1.05 19:10
Food Network
Opis
Mikołaj Rey podróżuje po Polsce i smakuje różnych lokalnych specjałów. Odwiedza miejsca, w których powstają wyjątkowe produkty regionalne. Następnie tworzy własne potrawy, czerpiąc z poznanych przepisów.
Prowadzący w kolejnym daniu wykorzystuje brązowe pieczarki, by przyrządzić z nich wegetariańską ucztę. Następnie sprawdza, który przepis na śledzia po kaszubsku jest najlepszy oraz która mieszanka muesli stanie się jego ulubioną.
Twórcy
Zobacz także
Kulinarny rejs po Polsce (1/27)
Pt, 26.04 18:25
Kulinarny rejs po Polsce (2/27)
Pt, 26.04 19:00
Kulinarny rejs po Polsce (3/27)
Pon, 29.04 18:25
Kulinarny rejs po Polsce (4/27)
Pon, 29.04 19:00
Kulinarny rejs po Polsce (5/27)
Wt, 30.04 18:25
Kulinarny rejs po Polsce (6/27)
Wt, 30.04 19:00
Kulinarny rejs po Polsce (7/27)
Śr, 01.05 18:35
Kulinarny rejs po Polsce (9/27)
Czw, 02.05 18:35
Kulinarny rejs po Polsce (10/27)
Czw, 02.05 19:10
Kulinarny rejs po Polsce (11/27)
Pt, 03.05 18:35