ABC gotowania - kuchnia włoska (11)
magazyn poradnikowy Polska 2020

W skrócie
Sztuka kulinarna we Włoszech opiera się na prostych potrawach przygotowanych z dobrych składników. Oliwa z oliwek, warzywa i zioła, sery, ryby, owoce morza, jajka, mąka i oliwki to podstawy wielu dań.
Oglądaj w telewizji
Wt 6.05 14:20
CANAL+ Kuchnia
Opis
Marieta Marecka odkrywa tajniki kuchni włoskiej. W programie pojawią się najróżniejsze pizze, ravioli oraz inne smakowite potrawy. Sztuka kulinarna na Półwyspie Apenińskim opiera się na prostych potrawach przygotowanych z dobrej jakości składników. Oliwa z oliwek, świeże warzywa i zioła, wyraziste sery, ryby, owoce morza, jajka, mąka i oliwki to podstawa wielu dań. Prowadząca pokaże widzom jak przygotować m.in. domowy makaron, risotto, zupę minestrone, foccacio, karczochy pod beszamelem i tiramisu.
Twórcy
Zobacz także
ABC gotowania - kuchnia włoska (3)
Czw, 24.04 14:20
ABC gotowania - kuchnia włoska (4)
Pt, 25.04 14:20
ABC gotowania - kuchnia włoska (6)
So, 26.04 15:25
i 1 późniejsza emisja
ABC gotowania - kuchnia włoska (5)
Pon, 28.04 14:20
ABC gotowania - kuchnia włoska (7)
Śr, 30.04 14:20
i 1 późniejsza emisja
ABC gotowania - kuchnia włoska (8)
Czw, 01.05 14:20
ABC gotowania - kuchnia włoska (9)
Pt, 02.05 14:20
ABC gotowania - kuchnia włoska (10)
Pon, 05.05 14:20
ABC gotowania - kuchnia włoska (12)
Śr, 07.05 14:20