Kuchenne rewolucje: Jelcz Laskowice, Boczek i spółka (10/15)
W skrócie
Robert z wykształcenia jest psychologiem i ekonomistą. Teraz prowadzi restaurację Boczek i spółka. Niestety w lokalu brakuje gości, a pracownicy mają problemy ze współpracą i ciągle się kłócą.
Oglądaj w telewizji
Opis
Przez jedenaście sezonów programu Magda Gessler przeprowadziła rewolucje w setkach restauracji w całej Polsce, dokonując metamorfozy i dając lokalom oraz ich właścicielom nowe życia. To jednak nie koniec jej misji. W kolejnej edycji o pomoc poproszą nowi restauratorzy, którzy nie potrafią sprostać licznym wyzwaniom związanym z prowadzeniem własnego biznesu. Magda Gessler rozwiąże również ich problemy osobiste, wiedząc, że nieudane interesy często związane są z brakiem spełnienia w życiu osobistym.
Robert z wykształcenia jest psychologiem i ekonomistą. Prowadził szkolenia psychoedukacyjne, postanowił jednak wykorzystać swoje doświadczenie zawodowe przy prowadzeniu restauracji o nazwie Boczek i spółka. Lawendowe wnętrze lokalu ma ponoć nawiązywać do stylu Magdy Gessler, a jego specjalnością jest pizza, w karcie reklamowana jako danie dietetyczne. Każda potrawa z menu ma rymowaną nazwę. Ściany zdobią cytaty z samej restauratorki. W lokalu brakuje jednak gości. W dodatku pracownicy Roberta mają problemy ze współpracą i ciągle się kłócą. Właściciel "Boczka i spółki" musi poprosić o pomoc Magdę Gessler.