Człowiek, ogień i wyżerka (13/26)
(Man Fire Food)
magazyn kulinarny USA 2017

W skrócie
Roger Mooking i farmer Daniel Anthony na Oahu podgrzewają imu - tradycyjny, podziemny piec. Szykują ucztę z cheeseburgerów. Następnie prowadzący przenosi się na Kauai. Przyrządza m.in. ryby.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Roger Mooking objeżdża USA w poszukiwaniu najbardziej innowacyjnych metod gotowania przy pomocy ognia.
Na Oahu Roger Mooking i farmer Daniel Anthony podgrzewają imu - tradycyjny, podziemny piec - i szykują ucztę z cheeseburgerów. Kiedy wspólnota dowiaduje się, że uruchomiono imu, jej członkowie również przyrządzają dania na przyjęcie. Następnie prowadzący przenosi się na wyspę Kauai, by poznać szefa kuchni, Patricka Peppera, w "Chicken in a Barrel BBQ". Razem szykują soczyste kurczaki i świeżo złowione ryby.
Twórcy
Zobacz także
Człowiek, ogień i wyżerka (1/6)
Nd, 04.05 6:00
i 1 późniejsza emisja
Człowiek, ogień i wyżerka (2/6)
Nd, 04.05 6:30
i 1 późniejsza emisja
Człowiek, ogień i wyżerka (3/6)
Nd, 04.05 7:00
i 1 późniejsza emisja
Człowiek, ogień i wyżerka (4/6)
Nd, 04.05 7:30
i 1 późniejsza emisja
Człowiek, ogień i wyżerka (5/6)
Nd, 04.05 8:00
Człowiek, ogień i wyżerka (1/13)
Nd, 11.05 3:10
Człowiek, ogień i wyżerka (2/13)
Nd, 11.05 3:40
Człowiek, ogień i wyżerka (3/13)
Pon, 12.05 3:10
Człowiek, ogień i wyżerka (4/13)
Pon, 12.05 3:40