Człowiek, ogień i wyżerka (13)
(Man Fire Food)
magazyn kulinarny USA 2017
W skrócie
Roger Mooking i farmer Daniel Anthony na Oahu podgrzewają imu - tradycyjny, podziemny piec. Szykują ucztę z cheeseburgerów. Następnie prowadzący przenosi się na Kauai. Przyrządza m.in. ryby.
Oglądaj w telewizji
Śr 5.11 10:30
Food Network
Opis
Roger Mooking objeżdża USA w poszukiwaniu najbardziej innowacyjnych metod gotowania przy pomocy ognia.
Na Oahu Roger Mooking i farmer Daniel Anthony podgrzewają imu - tradycyjny, podziemny piec - i szykują ucztę z cheeseburgerów. Kiedy wspólnota dowiaduje się, że uruchomiono imu, jej członkowie również przyrządzają dania na przyjęcie. Następnie prowadzący przenosi się na wyspę Kauai, by poznać szefa kuchni, Patricka Peppera, w "Chicken in a Barrel BBQ". Razem szykują soczyste kurczaki i świeżo złowione ryby.
Twórcy
Zobacz także
Człowiek, ogień i wyżerka (6)
Śr, 29.10 9:25
Człowiek, ogień i wyżerka (7)
Śr, 29.10 9:55
Człowiek, ogień i wyżerka (8)
Śr, 29.10 10:30
Człowiek, ogień i wyżerka (9)
Śr, 29.10 11:00
Człowiek, ogień i wyżerka (10)
Śr, 29.10 11:35
Człowiek, ogień i wyżerka (11)
Śr, 05.11 9:25
Człowiek, ogień i wyżerka (12)
Śr, 05.11 9:55
Człowiek, ogień i wyżerka (14)
Śr, 05.11 11:00
Człowiek, ogień i wyżerka (15)
Śr, 05.11 11:35