Człowiek, ogień i wyżerka (3/26)
(Man Fire Food)
magazyn kulinarny USA 2017
W skrócie
Prowadzący odwiedza Burn Original BBQ w Houston. Roy Burn zaczął swoją przygodę z barbecue w 1973 roku. Cztery dekady później rodzina kontynuuje tę tradycję. Roger wyrusza też do Breaux Bridge L.A.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Roger Mooking objeżdża USA w poszukiwaniu najbardziej innowacyjnych metod gotowania przy pomocy ognia.
Prowadzący odwiedza Burn Original BBQ w Houston, lokal prowadzony przez rodzinę Burn. Dziadek Roy zaczął swoją przygodę z barbecue w 1973 roku. Cztery dekady później rodzina kontynuuje tę tradycję. Następnie Roger wyrusza do Breaux Bridge L.A., gdzie właściciel - Floyd Poche - daje mu skosztować ich legendarnego barbecue. Przed grillowaniem żeberka, steki i kiełbasa są doprawianie pikantną przyprawą cajun.