Człowiek, ogień i wyżerka (2/26)
(Man Fire Food)
magazyn kulinarny USA 2017

W skrócie
Roger Mooking zmierza do Liberty Kitchen w Houston, gdzie szef kuchni Lance Fegen zbudował ogromny grill argentyński opalany drewnem. Wspólnie przygotowują tradycyjną, pieczoną świnię.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Roger Mooking objeżdża USA w poszukiwaniu najbardziej innowacyjnych metod gotowania przy pomocy ognia.
Roger Mooking zmierza do Liberty Kitchen w Houston, gdzie szef kuchni Lance Fegen zbudował ogromny grill argentyński, opalany drewnem. Przygotowują tradycyjną, pieczoną świnię. Następnie prowadzący odwiedza Hickory Nut Gap Farm w Fairview w Karolinie Północnej, gdzie wraz z Natem Sloanem szykuje porchettę nadziewaną włoską kiełbasą i pesto z jarmużu.
Twórcy
Zobacz także
Człowiek, ogień i wyżerka (1/6)
Nd, 04.05 6:00
i 1 późniejsza emisja
Człowiek, ogień i wyżerka (2/6)
Nd, 04.05 6:30
i 1 późniejsza emisja
Człowiek, ogień i wyżerka (3/6)
Nd, 04.05 7:00
i 1 późniejsza emisja
Człowiek, ogień i wyżerka (4/6)
Nd, 04.05 7:30
i 1 późniejsza emisja
Człowiek, ogień i wyżerka (5/6)
Nd, 04.05 8:00