Człowiek, ogień i wyżerka (2/26)

(Man Fire Food)

magazyn kulinarny USA 2017  b.o.
zdjęcie

W skrócie

Roger Mooking zmierza do Liberty Kitchen w Houston, gdzie szef kuchni Lance Fegen zbudował ogromny grill argentyński opalany drewnem. Wspólnie przygotowują tradycyjną, pieczoną świnię.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Roger Mooking objeżdża USA w poszukiwaniu najbardziej innowacyjnych metod gotowania przy pomocy ognia.

Roger Mooking zmierza do Liberty Kitchen w Houston, gdzie szef kuchni Lance Fegen zbudował ogromny grill argentyński, opalany drewnem. Przygotowują tradycyjną, pieczoną świnię. Następnie prowadzący odwiedza Hickory Nut Gap Farm w Fairview w Karolinie Północnej, gdzie wraz z Natem Sloanem szykuje porchettę nadziewaną włoską kiełbasą i pesto z jarmużu.

Twórcy

Ładuję...