Człowiek, ogień i wyżerka (1/26)
(Man Fire Food)
magazyn kulinarny USA 2017

W skrócie
Roger Mooking szkoli się u dwóch mistrzów barbecue w Charleston w Karolinie Południowej. Prowadzący odwiedza również Lewis Barbecue w Teksasie. John Lewis przyrządza tu dania z kuchni meksykańskiej.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Roger Mooking objeżdża USA w poszukiwaniu najbardziej innowacyjnych metod gotowania przy pomocy ognia.
Roger Mooking szkoli się u dwóch mistrzów barbecue w Charleston, w Karolinie Południowej. BBQ w Karolinie opiera się głównie na wieprzowinie. Prowadzący odwiedza również Lewis Barbecue w Teksasie, gdzie John Lewis przyrządza dania z kuchni meksykańskiej.
Twórcy
Zobacz także
Człowiek, ogień i wyżerka (1/6)
Nd, 04.05 6:00
i 1 późniejsza emisja
Człowiek, ogień i wyżerka (2/6)
Nd, 04.05 6:30
i 1 późniejsza emisja
Człowiek, ogień i wyżerka (3/6)
Nd, 04.05 7:00
i 1 późniejsza emisja
Człowiek, ogień i wyżerka (4/6)
Nd, 04.05 7:30
i 1 późniejsza emisja
Człowiek, ogień i wyżerka (5/6)
Nd, 04.05 8:00