Kuchenne rewolucje (2/13)

W skrócie
Pani Monika od ośmiu lat prowadzi w Pile pizzerię West End. Restauracja przynosi straty. Właścicielka, która boryka się z problemami osobistymi, nie ma nadziei na zyski i jest gotowa zamknąć lokal.
Oglądaj w telewizji

Opis
Magda Gessler zna receptę na sukces. Jej talent, poczucie smaku, determinacja i doświadczenie pozwoliły zrewolucjonizować setki restauracji, a przede wszystkim sposób myślenia o biznesie u nawet najbardziej opornych właścicieli. W kolejnym sezonie Magda Gessler nie będzie narzekać na nudę. Skonfrontuje się z najtrudniejszymi do tej pory rewolucjami. Przemierzy setki tysięcy kilometrów, by ocalić przed bankructwem podupadające lokale. Odwiedzi restauracje m.in. w Pile, Bolesławcu i Sandomierzu.
Pani Monika od ośmiu lat prowadzi w Pile pizzerię West End. Restauracja przynosi straty. Właścicielka, która boryka się z problemami osobistymi, nie ma już nadziei na zyski, jest zrezygnowana i gotowa zamknąć lokal. Jedynym ratunkiem jest Magda Gessler. Restauratorka wprowadza zmiany, które przyciągną do pizzerii gości.