Grzeszki na widelcu: Steki (103)
magazyn poradnikowy Polska 2016
W skrócie
Ela pokaże, na co zwracać uwagę przy wyborze mięsa na steki, przygotuje sos własnej roboty, a widzowie dowiedzą się, dlaczego nie warto ufać majonezom light. Ela przyrządzi też... dietetyczne steki.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ela Romanowska udowodni, że można jeść pysznie i zdrowo. Pójdzie na zakupy, sprawdzi etykiety i pokaże, jak mądrze wybierać produkty. W kuchni przygotuje lekkie, zdrowe i tanie jedzenie.
Ela pokaże, na co zwracać uwagę przy wyborze mięsa na steki, przygotuje też sos własnej roboty - przy okazji widzowie dowiedzą się, dlaczego nie zawsze warto ufać majonezom light. Oprócz tradycyjnych, Ela przyrządzi także steki w wersji dietetycznej, z oliwkami i mozarellą. Opowie, jak kupować poszczególne produkty.