Kuchenne rewolucje: Bochnia, Pizzeria OdNowa

W skrócie
W Bochni swoją pizzerię prowadzi Renata. Niestety w restauracji jest brudno, a używane do dań produkty są słabej jakości. Właścicielka próbuje za to za wszelką cenę oszczędzać na jedzeniu.
Oglądaj w telewizji
Opis
Magda Gessler przyjmuje zaproszenia kolejnych właścicieli lokali gastronomicznych, którzy potrzebują pomocy. Odwiedza restauracje stojące na krawędzi bankructwa i przejmuje w nich obowiązki szefa. Wykorzystuje swoje doświadczenie w branży i niezawodną intuicję. Próbuje potraw, testuje umiejętności personelu i sprawdza higienę pracy. Potem na dwa dni zamyka lokal i wprowadza poprawki: układa nową kartę, uczy kulinarnych sztuczek i zmienia wystrój wnętrz. Goście ocenią efekty metamorfozy lokalu. Po kilku tygodniach Magda Gessler wraca, by sprawdzić, czy ciężką pracę zwieńczył sukces.
W Bochni swoją pizzerię prowadzi Renata. Kiedyś już zarządzała ona tego typu lokalem, ale w innym mieście. Nazwa restauracji ma zatem symboliczne znaczenie. Niestety w lokalu jest brudno, a używane do dań produkty są słabej jakości. Właścicielka za to chce jak najbardziej oszczędzać na jedzeniu. Tę sytuację może zmienić tylko Magda Gessler.