Jakubiak lokalnie 4 (7)
magazyn kulinarny Polska 2014
![zdjęcie](http://media.teleman.pl/photos/720x445/Jakubiak-Lokalnie-4-2014.jpg)
W skrócie
Tomasz Jakubiak rusza w Polskę w poszukiwaniu lokalnych smaków. Interesują go potrawy zakorzenione w naszej kulturze, lecz nieco zapomniane.
Oglądaj w telewizji
Czw 18.07 2:10
CANAL+ Kuchnia![logo](http://media.teleman.pl/logos/80x64/98.png?v=1572510813)
Opis
Tomasz Jakubiak wyrusza w Polskę w poszukiwaniu lokalnych smaków i aromatów. Interesują go potrawy mocno zakorzenione w naszej kulturze kulinarnej, lecz nieco zapomniane czy niedoceniane. W ten sposób mistrz kuchni zbiera inspiracje, które później wykorzystuje w przygotowywanych przez siebie daniach. W czwartej serii sprawdzi, jak powstają polskie wędliny długo dojrzewające i sękacze, pokaże co można zrobić z jagnięciny i brokułów. Dowie się także, dlaczego polskie pomidory są najlepsze.
Twórcy
Zobacz także
Jakubiak lokalnie 4 (1)
Pt, 12.07 2:10
Jakubiak lokalnie 4 (2)
So, 13.07 2:10
Jakubiak lokalnie 4 (3)
Nd, 14.07 2:10
Jakubiak lokalnie 4 (4)
Pon, 15.07 2:10
Jakubiak lokalnie 4 (5)
Wt, 16.07 2:10
Jakubiak lokalnie 4 (6)
Śr, 17.07 2:10
Jakubiak lokalnie 4 (8)
Pt, 19.07 2:10
Jakubiak lokalnie 4 (9)
So, 20.07 2:10
Jakubiak lokalnie 4 (10)
Nd, 21.07 2:10
Jakubiak lokalnie 4 (11)
Pon, 22.07 2:10