Jakubiak lokalnie 3 (10)
magazyn kulinarny Polska 2014
W skrócie
Tomasz Jakubiak odkrywa lokalne smaki i aromaty. Prowadzący przypomina o istnieniu krajowych serów pleśniowych czy tradycyjnych jogurtów.
Oglądaj w telewizji
Pon 8.04 2:00
CANAL+ Kuchnia
Opis
Tomasz Jakubiak po raz trzeci wyrusza w Polskę, aby odkrywać lokalne smaki i aromaty. Odwiedza różne miejsca i czerpie inspiracje z różnych produktów. Łączy nieznane tradycyjne smaki z kucharską maestrią. Tym razem prowadzący przypomina widzom o istnieniu krajowych serów pleśniowych, tradycyjnych jogurtów oraz doskonałych ziół, rewelacyjnych miodów pitnych a także potraw, które od stuleci przygotowują, mieszkające w naszym kraju mniejszości narodowe.
Twórcy
Zobacz także
Jakubiak lokalnie 3 (1)
So, 30.03 2:00
i 1 późniejsza emisja
Jakubiak lokalnie 3 (2)
Nd, 31.03 3:00
i 1 późniejsza emisja
Jakubiak lokalnie 3 (3)
Pon, 01.04 2:00
Jakubiak lokalnie 3 (4)
Wt, 02.04 2:00
Jakubiak lokalnie 3 (5)
Śr, 03.04 2:00
Jakubiak lokalnie 3 (6)
Czw, 04.04 2:00
Jakubiak lokalnie 3 (7)
Pt, 05.04 2:00
Jakubiak lokalnie 3 (8)
So, 06.04 2:00
Jakubiak lokalnie 3 (9)
Nd, 07.04 2:00
Jakubiak lokalnie 3 (11)
Wt, 09.04 2:00