Zdrowie na widelcu: Podroby (20)

magazyn poradnikowy Polska 2013  od 12 lat
zdjęcie

W skrócie

Anna Guzik zastanowi się nad odwiecznym pytaniem, czy podroby są zdrowe, czy szkodzą. Panuje przekonanie, że nie jest to pełnowartościowe jedzenie. Gospodyni sprawdzi, czy to prawda.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Program, w którym Anna Guzik sprawdzi, co jedzą widzowie i zmieni ich nawyki żywieniowe tak, aby byli piękni i zdrowi. Prowadząca odwiedzi markety i poszuka w nich zdrowych produktów. Doradzi, co warto, a czego nie warto kupować. Następnie zaprosi do swojej kuchni, gdzie zademonstruje bogate w witaminy produkty, które urozmaicą codzienne posiłki.

Tym razem Anna Guzik zastanowi się nad odwiecznym pytaniem, czy podroby są zdrowe, czy szkodzą. Panuje przekonanie, że nie jest to pełnowartościowe jedzenie. Gospodyni programu weźmie pod lupę podroby i sprawdzi, czy to prawda.Widzowie przekonają się, że kuchnia zdrowa, smaczna i tania jest możliwa.

Twórcy

Zobacz także

Ładuję...