Ewa gotuje (466)
magazyn kulinarny Polska 2022
W skrócie
Ewa Wachowicz przygotowuje błyskawiczny krem z porów i gruszek. Podaje go z pieczonym boczkiem oraz smażonymi krążkami cebuli. Drugie danie stanowi niecodzienne leczo z piekarnika.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz po raz kolejny pokaże, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, z wykorzystaniem produktów lokalnych, w oparciu o rodzime i zagraniczne receptury. Wszystkie odcinki będą realizowane w duchu ekologii.
Ewa Wachowicz na dzisiejszy posiłek przygotowuje błyskawiczny krem z porów i gruszek. Podaje go z pieczonym boczkiem oraz smażonymi krążkami cebuli. Drugie danie stanowi niecodzienne leczo z piekarnika. W roli deseru prowadząca serwuje bułeczki serowe z owocami.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (417)
Wt, 14.05 2:10
Ewa gotuje (418)
Wt, 14.05 2:35
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (442)
Wt, 14.05 2:45
Ewa gotuje (443)
Wt, 14.05 3:15
Ewa gotuje (493)
Wt, 14.05 6:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (484)
Wt, 14.05 7:10
Ewa gotuje (485)
Wt, 14.05 7:35
Ewa gotuje (419)
Śr, 15.05 2:35
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (444)
Śr, 15.05 2:45
Ewa gotuje (445)
Śr, 15.05 3:15